- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
sziasztok!
rendeltem a napokban egy bluetooth hangszórót, amivel már régebb óta szemeztem. ha előbb találom meg ezt a topikot akár érdeklődhettem volna, hogy tudtok-e jobb alternatívát az árában, de már késő.. előbb rendeltem, és csak azután olvastam róla itt a topikban, és hát... ahogy látom nem épp a legelismertebb típusra esett a döntésem.. a JBL Charge 3-ról lenne szó. korábban volt egy Flip 2-esem, amivel nagyjából meg is voltam elégedve mindaddig, míg az akksija el nem kezdett gyenge üzemidőket produkálni. viszont sanszos, hogy én vághattam tönkre, mivel megesett többször is, hogy nem töltöttem fel teljesen, mielőtt lehúztam volna, illetve rátöltöttem mikor még nem volt teljesen lemerülve.a kérdésem az lenne, hogy miként használhatnám kímélően az akkumulátorát? csak teljes lemerülés után töltsem fel maxra egy huzamban? töltés közben nem szabad bekapcsolni/használni? illetve csak és kizárólag a saját töltőjével kellene töltenem? nem szeretném elkövetni még egyszer ugyanazt a hibát
köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- További aktív témák...
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest