- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
válasz
stewe780 #4302 üzenetére
és a töltés közbeni használattal sem vágom elvileg tönkre? anno a Flip 2 leírásában semmi infót nem találtam sem erről. sem maga a töltésről.
persze nem azt akarom, hogy örökéletű legyen, de azért szívnám a fogam ha garancia idő lejárta után kezdene nagyon gyengülni az akkuköszi!
-
dobobazsy
őstag
sziasztok!
rendeltem a napokban egy bluetooth hangszórót, amivel már régebb óta szemeztem. ha előbb találom meg ezt a topikot akár érdeklődhettem volna, hogy tudtok-e jobb alternatívát az árában, de már késő.. előbb rendeltem, és csak azután olvastam róla itt a topikban, és hát... ahogy látom nem épp a legelismertebb típusra esett a döntésem.. a JBL Charge 3-ról lenne szó. korábban volt egy Flip 2-esem, amivel nagyjából meg is voltam elégedve mindaddig, míg az akksija el nem kezdett gyenge üzemidőket produkálni. viszont sanszos, hogy én vághattam tönkre, mivel megesett többször is, hogy nem töltöttem fel teljesen, mielőtt lehúztam volna, illetve rátöltöttem mikor még nem volt teljesen lemerülve.a kérdésem az lenne, hogy miként használhatnám kímélően az akkumulátorát? csak teljes lemerülés után töltsem fel maxra egy huzamban? töltés közben nem szabad bekapcsolni/használni? illetve csak és kizárólag a saját töltőjével kellene töltenem? nem szeretném elkövetni még egyszer ugyanazt a hibát
köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest