- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
dobobazsy #4301 üzenetére
Telefonoknál az akkuból tudtommal úgy lehet a legjobb élettartalmat kihozni ha 40-80% között használjuk. Most a Bluetooth hangszóróknál ezt nehéz összehozni. Nem igazán írják % pontosan az akku pakacítást.
Szerintem teljesen sose merítsd le, ha csumára meríted az nem hiszem jót tesz neki.Amúgy ha az akku tönkre megy lehet cserélni, szóval most ezen már ne múljon
-
stewe780
őstag
válasz
dobobazsy #4301 üzenetére
Ezeket elvileg csak úgy tudod tönkretenni, hogy ha túlmeríted, a többi nem nagyon hat rá. Nekem minden mobilom bírja 2+ évig pedig összevissza töltögetem napi szinten. Hasonló akksi van a hangfalakban is. 4-5 éven túl meg úgyis tönkre megy mind, vagy legalábbis drasztikusan esik majd az üzemidő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen autót vegyek?
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Bittorrent topik
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest