Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
keccsa
aktív tag
Az enyémnek alig hallható az alapzaja, jel nélkül meg teljesen kussol (némít).
Ellenben megvan a zörej oka. Nem bírtam ki, szétkaptam az elébb, és volt nagy káromkodás...
A külső fém rostély alatt egy vékony, tüllszerű anyag van, gondolom porvédő célzattal. Na, ez csak néhány helyen van ráragasztva a belső műanyag testre, és pont az első hangszórók, illetve a hátsó passzív membrán előtt a leglazább, ugyanis semmi merevítés nincs a hangszórók előtt. Na, ezt a vékony, szűrőpapírszerű anyagot roppant gyorsan leszedtem, majd próba. Láss csodát, megszűnt a mellékzörej, vagyis ez rezonált (hozzáverődött a külső fém rostályhoz). Visszatettem a fém rostélyt, megint próba, és még mindig nem zörög. Teljesen összeraktam, de a "köcsögdudázás" továbbra is elmaradt!
Biztos csuklott a kis kínai tervező ősi foglalkozást űző nőági felmenője, de megérte a műtét még így is, hogy ezzel minden bizonnyal ugrott a gari.
Még eléggé nyers a hangja, de néhány napig hangosan hajtom, amikor nem vagyok otthon (társasházban ez erősen ellenjavalt), és ezzel minden bizonnyal javulni fog a hangja, mint minden hangszóró esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest