- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Köszönöm a korrekt választ, valami ilyesmire voltam kíváncsi! Én azt hallottam, hogy annyival nem tud többet, mint az eredeti, de messziről jött ember azt mond, amit akar alapon nem vettem készpénznek az infót.
Hallottam eredeti JBL Go-t, ráadásul szabadtéren, na az a méretéhez képest félelmetesen szólt, annál a Charge 2 Plus csak jobb lehet!
Az utángyári hangjával kapcsolatban kb erre számítottam, amit írtál - hangos közép, visító magas, nyers dobozhang, semmi teltség, amolyan "apu kocsijában gyári autórádiót gyári cuccon huppogtató hülyegyerek" hangot gondolok, de aki hallott már minőségi hangzást, úgyis tudja, miről beszélek.
Igazából nem sokallom a 30-at, csak arra próbáltam rájátszani, hogy ha az eredetinek mondjuk 90%-á hozza a replika, akkor beruházok rá, de a te egyetlen véleményed alapján el is döntöttem a dolgot.
Köszi az infót, nem erőlködök vele tovább.
Gyorsan rákerestem az általad említettekre, van egy Leadzm jófogáson, hát már azt is hamisítják?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged