- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
Lehet, hogy igazad van, de itt igazából a túlárazásról volt szó, nem is a hangminőségről/esetleges hibákról ez tényleg lehet egyedi eset is. Ennek fényében viszont a két eszköz simán összevethető. Én sem nézek utána mindennek amikor vásárolok van amire nincs igényem, időm, energiám, nem érdekel és elfogadom, hogy adott esetben drágábban vettem meg valamit, ez van. De ez a fickó azért rengeteg tapasztalattal rendelkezik nagyon sok hangszórót látott/hallott/tesztelt és nagy valószínűséggel objektív amennyire lehet.
"Amúgy is ki az az okostóni, aki 100%-on hallgatja állandóan, mert arra a hangerőre már normális kültéri hálózatos cuccot illik venni nem ilyen Fine-okat meg Extremeket"
Hálózatos cuccot sok helyre nem tudsz vinni (túrázás kint az erdő közepén esti partyra szerezz már 230-at), épp ez a lényege a BT-s cuccoknak. 100%-on sem kell járatni, mert nem egészséges. De visszatérve a túlárazásra ez mégis egy szakmai topik, aki ide benéz az azért teszi, mert valamennyire utána akar nézni a dolgoknak, nekik pont nem árt tudni, hogy vehetnek a JBL extreme-mel egy kategóriájú cuccot feleannyiért, mert a jbl túl van árazva és ne legyen olyan "okostóni", hogy extreme-et vesz. Én csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a nagy cégek rengeteget költenek reklámokra, az ismertség növelésére, stílus, arculat kiépítésére, kialakítására, de ennek ára van, igen jelentős és néha kisebb cégek is letesznek olyan minőséget az asztalra esetleg jobb áron ezeket kell figyelni ez a lényege a tudatos vásárlásnak. Ezzel együtt akciókban (pl coop-os Telekom) ki lehet fogni jóárasítva sokmindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged