- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
Lehet, hogy igazad van, de itt igazából a túlárazásról volt szó, nem is a hangminőségről/esetleges hibákról ez tényleg lehet egyedi eset is. Ennek fényében viszont a két eszköz simán összevethető. Én sem nézek utána mindennek amikor vásárolok van amire nincs igényem, időm, energiám, nem érdekel és elfogadom, hogy adott esetben drágábban vettem meg valamit, ez van. De ez a fickó azért rengeteg tapasztalattal rendelkezik nagyon sok hangszórót látott/hallott/tesztelt és nagy valószínűséggel objektív amennyire lehet.
"Amúgy is ki az az okostóni, aki 100%-on hallgatja állandóan, mert arra a hangerőre már normális kültéri hálózatos cuccot illik venni nem ilyen Fine-okat meg Extremeket"
Hálózatos cuccot sok helyre nem tudsz vinni (túrázás kint az erdő közepén esti partyra szerezz már 230-at), épp ez a lényege a BT-s cuccoknak. 100%-on sem kell járatni, mert nem egészséges. De visszatérve a túlárazásra ez mégis egy szakmai topik, aki ide benéz az azért teszi, mert valamennyire utána akar nézni a dolgoknak, nekik pont nem árt tudni, hogy vehetnek a JBL extreme-mel egy kategóriájú cuccot feleannyiért, mert a jbl túl van árazva és ne legyen olyan "okostóni", hogy extreme-et vesz. Én csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a nagy cégek rengeteget költenek reklámokra, az ismertség növelésére, stílus, arculat kiépítésére, kialakítására, de ennek ára van, igen jelentős és néha kisebb cégek is letesznek olyan minőséget az asztalra esetleg jobb áron ezeket kell figyelni ez a lényege a tudatos vásárlásnak. Ezzel együtt akciókban (pl coop-os Telekom) ki lehet fogni jóárasítva sokmindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest