- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
iz0lda
csendes tag
Ez elég logikus magyarázatnak tűnik. Az online rádió böngészőből megy, a helyi meg vlc-ből.
Azt viszont nem tudom, hogyan lehetne ezen állítani. Belementem az energiagazdálkodási lehetőségekbe, de nem találtam erre utaló beállítást. Win10 az OS. Esetleg van ötleted, hol keressek? Köszi!Ja, egyébként az a jel is erre mutat, hogy telefonról zenélésnél nincs ilyen baja a hangfalnak.
-
LanyUs
őstag
A marketinggel igazad is van. Nincs is ezzel semmi probléma. Egyedül ezt a videót vétózom meg ( nem Téged ), mert a tapasztalatom messze nem ezt mutatja, ami ott hallható. Alatta pedig a hsz-ek is alátámasztják ezt. Ha visszaolvas valaki lassan az jön le neki, hogy az Extreme egy sz.r pedig messze nem az. Zenei stílus függvénye is természetesen. Plusz én el is várom, hogy 3 év alatt minimum fejlődjön már annyit a technika, hogy ugyanazt a szintet alacsonyabb áron vagy ugyanazon árért magasabb szintet produkáljon egy termék ( most tekintsünk el a Ft ingadozástól ). Tehát ebben semmi meglepő nincs, sőt ez a normális. Külföldről sokan nem szívesen vásárolnak. Félnek Tőle. Ez teljesen érthető hozzáállás. Én pl. 60e-et adtam az extrem-ert újan bontatlanul és éppen az akasztós hordozhatósága miatt viszi a zászlót a többi előtt. Nem igaz, hogy a többire nem lehetett tenni valami hasonló megoldást. Az okostojást tudod a tipikus fullon bömböltetőkre értettem, aki csodálkozik, ha felforr a víz, amikor fél órát drifttel a kocsival
-
LanyUs
őstag
Mindenki ezt a sz.r videót linkelgeti, közben meg nálam nem reccsen semmilyen tartományban és a link alatti hsz-ekben is le van írva, hogy mit bénázik már a srác, mert az Ő extreme cuccuk sem recseg. Amúgy is ki az az okostóni, aki 100%-on hallgatja állandóan, mert arra a hangerőre már normális kültéri hálózatos cuccot illik venni nem ilyen Fine-okat meg Extremeket. Peace
Amúgy is a teszt beltéren már messze nem állja meg a helyét.
-
FingR86
őstag
az enusic igaz h már "Under Restocking" állapotban van egy jó ideje, csak a ~34$-os ár változott kicsit 56$-ra
Enusic® Soundcup
-
Czimby
addikt
Jobban utánajártam ennek a TDK-nak, kicsivel hangosabb mint a Charge 2, a hangja jó, van aki szerint ez a jobb van aki szerint a charge 2. Viszont van vele egy nagy gond. Az akku 2000mAh NiMH.... Nem tudom mi járt a tervező fejében amikor li-Ion helyett ilyet rakott bele... Max 2 év után meghal az aksi, addig is gyorsan esik a kapacitása és ráadásul alapból gyenge, max hangerőn kb 1 órát bír ki a cucc vele! Lehet moddolni pl ENELOO P akkukkal. De szerintem az, hogy kicsivel hangosabb mint a Charge nem éri meg a plusz befektetést, szenvedést. Tölteni is csak a saját adapterével lehet mivel 12V-kell neki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged