- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
Hi
A múltkori után héten megcsináltam a nagy terhelés tesztet, Blitzwolf F3, Leadzm és Monic hangszóróimmal.
A hangszórókon a hangerőt maximumra állítottam a telefonon hangereje 90%.Mivel mindegyik kikapcsolásig szólt, kihasználtam az alkalmat és újratöltési adatok is lettek, az usb-s kínai mérő kütyünek köszönhetően.
Érdekes Monic és Leadzm futásideje közel fele a mérsékelt terhelésnek, míg F3 a negyedére csökkent.
Töltés szempontjából Leadzm és F3 stabil töltőárammal tölt majd a kapacitása vége felé átmegy csepptöltésbe, míg Monic töltőárama 0.5-0.6A között ingadozik és nincs csepptöltés.
A betöltött energia F3 és Leadzm esetén közel van a gyártó által megadott akku kapacitáshoz, míg Monic érdekes adatokat adott, feltételezem az ingadozó töltőáram bolondította meg a kütyüt.Ez elég szubjektív dolog, de hangerőre nálam a sorrend nem a gyártó által megadott teljesítmények alapján állt össze.
Leghangosabbnak F3-st a legkisebb teljesítményűt hallottam.
Miatta szólt csak 90%-on a hangerő, mert az fölött torzításra hajlamos.
Hangerőben a következő Leadzm majd Monic.
Egyiknél sem jelentkezett torzítás és mindketten részletesebben szólnak mint F3.
Hangerőről felvételt csak telefonnal tudnák készíteni, de az nem adná vissza amit hallok, így elvetettem, pedig kíváncsi lettem volna itteni véleményekre.
Röviden-hosszabban ennyi.üdv
szabi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- JBL Tour One M2 - Champagne
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest