Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
- 

-szabi- addikt Hi A múltkori után héten megcsináltam a nagy terhelés tesztet, Blitzwolf F3, Leadzm és Monic hangszóróimmal. 
 A hangszórókon a hangerőt maximumra állítottam a telefonon hangereje 90%. Mivel mindegyik kikapcsolásig szólt, kihasználtam az alkalmat és újratöltési adatok is lettek, az usb-s kínai mérő kütyünek köszönhetően. 
 Érdekes Monic és Leadzm futásideje közel fele a mérsékelt terhelésnek, míg F3 a negyedére csökkent.
 Töltés szempontjából Leadzm és F3 stabil töltőárammal tölt majd a kapacitása vége felé átmegy csepptöltésbe, míg Monic töltőárama 0.5-0.6A között ingadozik és nincs csepptöltés.
 A betöltött energia F3 és Leadzm esetén közel van a gyártó által megadott akku kapacitáshoz, míg Monic érdekes adatokat adott, feltételezem az ingadozó töltőáram bolondította meg a kütyüt.Ez elég szubjektív dolog, de hangerőre nálam a sorrend nem a gyártó által megadott teljesítmények alapján állt össze. 
 Leghangosabbnak F3-st a legkisebb teljesítményűt hallottam.
 Miatta szólt csak 90%-on a hangerő, mert az fölött torzításra hajlamos.
 Hangerőben a következő Leadzm majd Monic.
 Egyiknél sem jelentkezett torzítás és mindketten részletesebben szólnak mint F3.
 Hangerőről felvételt csak telefonnal tudnák készíteni, de az nem adná vissza amit hallok, így elvetettem, pedig kíváncsi lettem volna itteni véleményekre.
 Röviden-hosszabban ennyi.üdv 
 szabi
Új hozzászólás Aktív témák
- Véget vethet a firmware-káosznak az openSFI
- Diablo IV
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Rap, Hip-hop 90'
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest