- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
Nekem is sikerült ma meghallgatnom egy párat Iphone 7plusszal BT párosítva.Első helyen a HK GO Play fele hangerőn is elég volt hallgatni,hogy betöltse az egész teret.Utánna jött a JBL Extreme szerintem nem tud annyit mint a HK.Pedig akkor már mind a kettőt 3/4 toltam.És utánna jön a HK Onyx Studio3. De lehet hogy a HK már nagyon régóta vannak használva ,és ezért ez a sorrend,mert mind a kettő eléggé koszos volt már.House zenével és rádióval is teszteltem őket.Ezek után meg az UE Boom 2 jött.Ahogyan vártam is.Mondjuk ha nem használt lett volna akkor elhoztam volna mert az is elég lett volna nekem.Főleg 24- ért de tiszta leharcolt volt sajnos..A rendes új ára meg 45.Ezért szerintem ugyan ennyiért rendeltem tegnap a HK Onyxot ami szerintem megéri majd az árát.Igaz nem annyira hordozható de 98% lakásba kell.Ha a nagyobb HK nem 89 lenne akkor az lett volna a befutó.Ez az én meglátásom az én fülemmel zenei izlésemmel.Azt sajnáltam nagyon hogy a kis B&O P2 le volt merülve és így visszavett a hangerejéből nagyon sokat.De 45 -ért sokallom igaz az a legkisebb mindenkinél.Ennyi lenne a tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest