Új hozzászólás Aktív témák

• kkp900

senior tag

Nekem is sikerült ma meghallgatnom egy párat Iphone 7plusszal BT párosítva.Első helyen a HK GO Play fele hangerőn is elég volt hallgatni,hogy betöltse az egész teret.Utánna jött a JBL Extreme szerintem nem tud annyit mint a HK.Pedig akkor már mind a kettőt 3/4 toltam.És utánna jön a HK Onyx Studio3. De lehet hogy a HK már nagyon régóta vannak használva ,és ezért ez a sorrend,mert mind a kettő eléggé koszos volt már.House zenével és rádióval is teszteltem őket.Ezek után meg az UE Boom 2 jött.Ahogyan vártam is.Mondjuk ha nem használt lett volna akkor elhoztam volna mert az is elég lett volna nekem.Főleg 24- ért de tiszta leharcolt volt sajnos..A rendes új ára meg 45.Ezért szerintem ugyan ennyiért rendeltem tegnap a HK Onyxot ami szerintem megéri majd az árát.Igaz nem annyira hordozható de 98% lakásba kell.Ha a nagyobb HK nem 89 lenne akkor az lett volna a befutó.Ez az én meglátásom az én fülemmel zenei izlésemmel.Azt sajnáltam nagyon hogy a kis B&O P2 le volt merülve és így visszavett a hangerejéből nagyon sokat.De 45 -ért sokallom igaz az a legkisebb mindenkinél.Ennyi lenne a tapasztalatom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés