Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siamiáu
tag
Ma voltam MM-ben megnéztem a jbl-eket a charge 3 tetszett, de azért 50 kt semmi képp, aztán megnéztem a Sony srs xb30 at és 40-et. Hát az összeszerelés és kinézet megfogott aztán amikor meghallgattam xb40-et, hááát ment az ámulás hát brutális volt, a hangerőt 70 %ra is csak egyszer mertem fölrakni, mert rendesen üvöltött. Az xb30 is komolyan szólt. Azt viszont nem tudom, hogy megér 55kt az xb40 ráadásul ezzel is kell kompromisszumot kötni, mégpedig azt, hogy nem szól 360 fokosan, de ez igazából nem olyan lényeges. Így már nem vagyok annyira biztos a d fine ban mondjuk az "csak" 140 euró és szinte csak jót olvastam róla. Gondolom nem annyira minőségi, mint a Sony, de javítsatok ki ha tévedek. Meg persze ott a garanciáztatás nem tudom Amazonnál ez mennyire működik. A jbl xtremehez hasonlítva én azt vettem ki, hogy a d fine megveri( kicsit hangosabb is meg szebben is szól)
Arra lennék kíváncsi, hogy hangerő és hangminőség tekintetében hol van a Sony srs xb30 és 40 a d fine-hoz képest?( Én azt tapasztaltam, hogy a Sony srs xb40 hangereje több, mint elég, de nem árt a több.)Elnézést, ha netán írtam marhaságokat, nem vagyok túl jártas a témában!
Tanácsokra lenne szükségem előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- WOT - Roham
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Facebook és Messenger
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest