Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siamiáu
tag
Ma voltam MM-ben megnéztem a jbl-eket a charge 3 tetszett, de azért 50 kt semmi képp, aztán megnéztem a Sony srs xb30 at és 40-et. Hát az összeszerelés és kinézet megfogott aztán amikor meghallgattam xb40-et, hááát ment az ámulás hát brutális volt, a hangerőt 70 %ra is csak egyszer mertem fölrakni, mert rendesen üvöltött. Az xb30 is komolyan szólt. Azt viszont nem tudom, hogy megér 55kt az xb40 ráadásul ezzel is kell kompromisszumot kötni, mégpedig azt, hogy nem szól 360 fokosan, de ez igazából nem olyan lényeges. Így már nem vagyok annyira biztos a d fine ban mondjuk az "csak" 140 euró és szinte csak jót olvastam róla. Gondolom nem annyira minőségi, mint a Sony, de javítsatok ki ha tévedek. Meg persze ott a garanciáztatás nem tudom Amazonnál ez mennyire működik. A jbl xtremehez hasonlítva én azt vettem ki, hogy a d fine megveri( kicsit hangosabb is meg szebben is szól)
Arra lennék kíváncsi, hogy hangerő és hangminőség tekintetében hol van a Sony srs xb30 és 40 a d fine-hoz képest?( Én azt tapasztaltam, hogy a Sony srs xb40 hangereje több, mint elég, de nem árt a több.)Elnézést, ha netán írtam marhaságokat, nem vagyok túl jártas a témában!
Tanácsokra lenne szükségem előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Battlefield 6
- LG LCD és LED TV-k
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX3080TI O12G GAMING
- ASUS ROG Delta S USB-C
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest