Hirdetés
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Aktiviti
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Hát JBLnel az se mindegy milyen S/N számmal veszed speakert mindig utána kell nézni melyik hogyan szól
már annyi variáns van magam s tudom követni TL , GG , ND , TT , CS , NT , GT aztán elvileg majdnem mindet máshol más anyagokból szerelik össze
eltérnek anyag használtok mind a hangszóróban mind a összetevők is stb... így van amelyik vízállóbb van amelyik jobb mélyet produkál tök más hangképük erről már több tesztet néztem mérésekkel igazolták tök más hangképük de szétszerelték ott is látszott magassugárzónak más az anyaga vagy éppen mély hangszór egyiken fényesebb műanyagosabb másik full papír cucc... Hát ez van ezt teszik elénk ami épp hogy sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
már annyi variáns van magam s tudom követni TL , GG , ND , TT , CS , NT , GT aztán elvileg majdnem mindet máshol más anyagokból szerelik össze
eltérnek anyag használtok mind a hangszóróban mind a összetevők is stb... így van amelyik vízállóbb van amelyik jobb mélyet produkál tök más hangképük erről már több tesztet néztem mérésekkel igazolták tök más hangképük de szétszerelték ott is látszott magassugárzónak más az anyaga vagy éppen mély hangszór egyiken fényesebb műanyagosabb másik full papír cucc... Hát ez van ezt teszik elénk ami épp hogy sikerül.