Hirdetés
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
carl18
üzenetére
már most 2 napja bújom a netet boombox 4 után és nem tetszik néztem rengeteg videót tiktokon és youtubeon róla és szerintem a boombox 3 szebben szól ahogy külföldi fórumokon olvasom és az én véleményem is ez hogy nagyon partybox hangzása van az új boomboxnak... lényegében az is 2 mély 2 magas mint az összes partybox konkrétan kaptunk egy kézi partyboxot hát ez nekem szomorú... részletek totál nincsenek a zenébe én azt vártam hogy végre kapunk egy közel go+ Play 3 hangzást boombox kivitelben hát ez nem sikerült
aztán lehet idővel még hangolnak rajta vagy valami de ez eddig egy nagy semmi... only disco zene kedvelőinek vagy bot fülűeknek biztosan jó lesz de majd meglátjuk élőben mit dob egy médiában vagy ha járok Pesten sok hangszer üzletben van kiállítva ott meg nézem de ez is hogy kaptunk egy 7 sávos EQt 3 helyett és 125hz és 8khz között lehet állítani vicc kategória számomra 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Witcher topik
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
aztán lehet idővel még hangolnak rajta vagy valami de ez eddig egy nagy semmi... only disco zene kedvelőinek vagy bot fülűeknek biztosan jó lesz de majd meglátjuk élőben mit dob egy médiában vagy ha járok Pesten sok hangszer üzletben van kiállítva ott meg nézem de ez is hogy kaptunk egy 7 sávos EQt 3 helyett és 125hz és 8khz között lehet állítani vicc kategória számomra