Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Zοltta
üzenetére
Nekem Earfun Uboom X van és is hallgatok néha "Hardstyle zenét" Melbourne Shuffler vagyok!
és elég mély és erős basszust produkál, szóval a Motion+ után ez nagy szintlépés lesz. 
Még lehet kifogni pár darabot elérhető áron, Earfun app után FW frissités és lehet zenét hallgatni. 2 Elérhető boombox van egyik a Earfun Uboom X a másik a Soundcore amit írtál.
Bár szerintem 100E körül még lehet kijönne a W-King X20 is ami elég erős tudtommal csak lényegesen drágább.
A Xtreme 3 nem egészen éri meg a árát főleg kültéren, 130E körül már van Boombox 3 és akkor szerintem megéri a 40E felárat.
Főleg ha kell a erős és mély basszus.Pont azt néztem van pár hangszóró "JBL Go 4 és társai" amik nem érik meg a árukat. Mert 10X Go 4-et hiába kötnél össze, nem szólna úgy mint egy boombox 3.
Még csak a közelébe se lenne.
Nekem van Dockin D Fine (JBL Xtreme szint) és a Earfun Uboom X azért lényegesebb erősebb és mélyebb basszust tud, szóval én simán érzem a kategória váltást.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és elég mély és erős basszust produkál, szóval a Motion+ után ez nagy szintlépés lesz. 
Még csak a közelébe se lenne.