- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, az app 10%-onként (vagy esetleg 5%?) jelzi a töltöttséget.
A merülési arány meg valós, nálam is lement egyetlen töltési ciklus alatt 50 órányi burn-in, közepes hangerőn.
Külsőre nekem is nagyon bejön, simán ki van rakva a dohányzóasztalra a nappali közepén, jó ránézni.
Nekem kicsit korábban van meg, mint neked, de rendesen nem használtam még burn-in óta, csak le van téve díszelegni.Szerintem arra is jó lesz majd amúgy, hogy be tudom majd rakni a TV mögé, TV-re bluetooth-al összekapcsolni és video módban használom majd úgymond soundbar-ként.
De az a baj a mindennapokban annyira fülhallgatós vagyok, hogy nehezen veszem rá magam, hogy elkezdjek vele ismerkedni, pedig amúgy meg közben kíváncsi vagyok persze.—————————————
Közben amúgy nagyon gyorsan válaszolt is Earfun support e-mailben.
Írták eredetileg, hogy nincs szükség külön termék regisztrálásra, mert akár a hivatalos helyről, akár az Amazon-ról rendelve is, automatikusan érvényes a 18 hónap.
Válaszoltam erre, hogy én a 24 hónap miatt szeretném beregisztrálni.
Erre elkérték a rendelés azonosítómat, amit megadtam és viszont válaszolták, hogy a rendelés azonosítómra érvényes már a kiterjesztett garancia (ezt azóta sem tudom leellenőrizni).Itt már nem mentem tovább, hanem majd annyi lesz, hogyha valami hatalmas véletlen folytán pont a 18. és a 24. hónap között lenne majd valami, hogy garanciáztatni kéne, akkor majd tudok hivatkozni az e-mail-ezgetéseinkre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest