Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz bwoay #19163 üzenetére

Igen, az app 10%-onként (vagy esetleg 5%?) jelzi a töltöttséget.

A merülési arány meg valós, nálam is lement egyetlen töltési ciklus alatt 50 órányi burn-in, közepes hangerőn. :))

Külsőre nekem is nagyon bejön, simán ki van rakva a dohányzóasztalra a nappali közepén, jó ránézni. :)
    Nekem kicsit korábban van meg, mint neked, de rendesen nem használtam még burn-in óta, csak le van téve díszelegni. :D

Szerintem arra is jó lesz majd amúgy, hogy be tudom majd rakni a TV mögé, TV-re bluetooth-al összekapcsolni és video módban használom majd úgymond soundbar-ként.
    De az a baj a mindennapokban annyira fülhallgatós vagyok, hogy nehezen veszem rá magam, hogy elkezdjek vele ismerkedni, pedig amúgy meg közben kíváncsi vagyok persze.

—————————————

Közben amúgy nagyon gyorsan válaszolt is Earfun support e-mailben.

Írták eredetileg, hogy nincs szükség külön termék regisztrálásra, mert akár a hivatalos helyről, akár az Amazon-ról rendelve is, automatikusan érvényes a 18 hónap.
    Válaszoltam erre, hogy én a 24 hónap miatt szeretném beregisztrálni.
    Erre elkérték a rendelés azonosítómat, amit megadtam és viszont válaszolták, hogy a rendelés azonosítómra érvényes már a kiterjesztett garancia (ezt azóta sem tudom leellenőrizni).

Itt már nem mentem tovább, hanem majd annyi lesz, hogyha valami hatalmas véletlen folytán pont a 18. és a 24. hónap között lenne majd valami, hogy garanciáztatni kéne, akkor majd tudok hivatkozni az e-mail-ezgetéseinkre. :)

Új hozzászólás Aktív témák