- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19161 üzenetére
tegnap óta járatom, de nem a burn-in miatt, az akkura vagyok kíváncsi.
25 órája megy moderált (talán 35-40%-os) hangerőn, de 80%-ot mutat. én azt hittem, hogy reggelre lemerül, de most már látom, hogy holnap reggelre sem fog.
gyanús, hogy a töltöttség 10%-onként ugrik, de a lényegen nem változtat.képzeld, tegnap jöttem rá, hogy rengeteg speakerrel össze tudom vetni, ugyanis a munkahelyemtől kb 300 méterre van az Extreme Audio győri üzlete. Jóban vagyok a sráccal, bármivel meg tudjuk mérkőztetni.
Saját használatra viszont JBL Charge 2+ meg Sony ULT Field 1 volt eddig, nyilván ezek bármelyikéhez képest overkill. miközben majdhogynem olcsóbb is volt mindegyiknélőrület!
külsőre amúgy nekem élőben sokkal jobban tetszik, mint a képek alapján.
egy időben pont a Boom 2 Plust kerülgettem, azt formára nagyon eltalálták, de bennem is vannak kétségek még az akciós árát illetően is. pláne most, hogy hallgatom az Earfunt... ez egy kíváló allrounder speaker lett, az ára meg egyenesen vicc (kb egy JBL Flip 6-ot tudtam volna venni ennyiért)
Új hozzászólás Aktív témák
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- MIUI / HyperOS topik
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Dji RC N3 távirányító
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest