Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Jogos, mondjuk én hangfalon hallgatom, de nyilván az sem egzakt. Viszont ha ugyanazt a két kütyüt különböző youtuberek is tesztelik, és nagyjából mindig ugyanazt hallod, akkor abból már lehet következtetést levonni.
Amúgy nincs nagy zenei elvárásom, de ha mér veszek egyet, és csak egy kis utánajárásba kerül, akkor legyen inkább egy jó vétel.
A TWS lehet félreérthető volt, nincs ilyen igényem, csak kíváncsi voltam, van-e értelme., Nem sok ilyen hangszórót hallgattam eddig, pláne nem A-B teszten, nekem ez mindig a háttérzene kategória volt, csak érdekelt, hogy sztereóban hajtva ad-e valamiféle zenei élményt, térhatást, életszerűséget. Nekem az is nagy meglepetés volt, hogy a dfine egy jobb dac-al auxon hajtva egészen élvezhetően zenél. Egyszer elvittem egy fotózásra háttérzenének, csak úgy magában, a kollégám rögtön leszólta, hogy nagyon zavaróan puffog. Ezek a túlzottan kiemelt mélyek szerintem semmire sem jók.Nekem a kocsiban is úgy van belőve a sub (30cm Focal egy 30 literes zárt ládában), hogy nem is hallani, csak energiát ad. Ha van egy basszgitár, egy dob, vagy bőgő, akkor csak annyit tesz hozzá, érzem mellkasomban és a gyomromban is. Egy ismerős is vett egy subot, berakatta aztán panaszkodott, hogy annyira zavaró, hogy nem tudja sokáig hallgatni. Persze jól feltekerte, ha már pénzt adott rá, dolgozzon meg érte. Mondtam neki, olyan ez mint a só. Ha már megvettem, beleteszem a pörköltbe mindet, had érezzem az ízét.
A Hi-Future Ripple mennyire zavaró a rendszerhangokban? Az is nyomja még a merülést is?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- LG LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest