Hirdetés
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Aprósólyom #18747 üzenetére
Jogos, mondjuk én hangfalon hallgatom, de nyilván az sem egzakt. Viszont ha ugyanazt a két kütyüt különböző youtuberek is tesztelik, és nagyjából mindig ugyanazt hallod, akkor abból már lehet következtetést levonni.
Amúgy nincs nagy zenei elvárásom, de ha mér veszek egyet, és csak egy kis utánajárásba kerül, akkor legyen inkább egy jó vétel.
A TWS lehet félreérthető volt, nincs ilyen igényem, csak kíváncsi voltam, van-e értelme., Nem sok ilyen hangszórót hallgattam eddig, pláne nem A-B teszten, nekem ez mindig a háttérzene kategória volt, csak érdekelt, hogy sztereóban hajtva ad-e valamiféle zenei élményt, térhatást, életszerűséget. Nekem az is nagy meglepetés volt, hogy a dfine egy jobb dac-al auxon hajtva egészen élvezhetően zenél. Egyszer elvittem egy fotózásra háttérzenének, csak úgy magában, a kollégám rögtön leszólta, hogy nagyon zavaróan puffog. Ezek a túlzottan kiemelt mélyek szerintem semmire sem jók.Nekem a kocsiban is úgy van belőve a sub (30cm Focal egy 30 literes zárt ládában), hogy nem is hallani, csak energiát ad. Ha van egy basszgitár, egy dob, vagy bőgő, akkor csak annyit tesz hozzá, érzem mellkasomban és a gyomromban is. Egy ismerős is vett egy subot, berakatta aztán panaszkodott, hogy annyira zavaró, hogy nem tudja sokáig hallgatni. Persze jól feltekerte, ha már pénzt adott rá, dolgozzon meg érte. Mondtam neki, olyan ez mint a só. Ha már megvettem, beleteszem a pörköltbe mindet, had érezzem az ízét.
A Hi-Future Ripple mennyire zavaró a rendszerhangokban? Az is nyomja még a merülést is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Plazma TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest