- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
ph_5.5 #18496 üzenetére
Meglett a végeredmény.
Ott kezdem hogy 3 éve vettük a Panasonic T-Max 10-t. Ez papíron 300W (hát persze... 75 W áramfelvételből.. )
Nem nagy méretre, arra a kb 60m2-re ahol szólt, kedveltem. CD-t sosem hallgattam, rádió néha ment rajta. Most ugye ez került haza ...
Szóval ott volt a kb 60m2 és elvittem a Charge 5-t. Szeretem a hangját, 30-40% -on hallgatva alig akart lemerülni, tiszta a hangzása... ez indított el a JBL irányába.
8 hónapja létezik a Partybox 120. Cserélhető akku, ha kiveszem akkor is megy hálózatról és nem cseszi szét a töltés... 160W-os- gondoltam ez elég lesz oda.
Ma beüzemeltem. Brutál jó. Álom a hangzása, és még a parasztvakítós fényjáték is tud kulturált lenni. Ami nagy szó- de a feleségemnek is megtetszettvilágítással, hangzással, mindennel. (nem nagy meglepetés de a JBL 160Whangosabb és tisztább mint a Pana 500W- ezt csak halkan írom le
)
Részemről nagyon ajánlott kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Léghűtés topik
- Magisk
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- DJI topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest