Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Örülök, hogy ilyen topic is van. Remélem itt kapok segítséget BT hangszóra vásárlásával kapcsolatban.
Eddig YT videók alapján próbáltam volna dönteni...nem szánok rá túl nagy összeget, de ebben az árban szeretném a legjobbat venni
Kezdem az elején: napokban eldöntöttem, szeretnék egy BT hangszórót. Hamar rá is találtam a JB GO-ra.
Majdnem meg is rendeltem, de akkor jutott eszembe, hogy ha távolabb megyek (Kína), talán a JBL GO árán, jobbat is kaphatok...?
Maximális összeg amit BT hangszóróra költenék, az 40 USD!Amit szeretnék:
-szép hangzás (legyen benne némi BASS is)
-minél nagyobb zenehallgatási idő (6-8h minim)
-használnám szabadban is, szóval nem árt ha nem lenne baja ha ráfröccsen pár csepp víz, illetve ha fel lehet lógatni...A fentebb írtakat figyelembe véve próbáltam keresni valamit. Viszont, túl nagy a válaszék
, ezért kérném a segítségeteket...Leszűkítettem a kört amennyire tudtam, de így is sok van.
Ezek közül melyik lenne a legjobb választás (vagy esetleg, más hasonló árban)?ARCHEER A226
BlitzWolf® BW-F3
Zealot S8 4000mAh
VTIN Portable
CRDC Bluetooth Speaker
Sardine F4És a végére ez az Anker SoundCore. Talán ez tetszene a legjobban, de ez nem felakasztható...

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- E-roller topik
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest