Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na közbe írtam a Redditre!
Egyik srác írta ő Litván és Oktober 25-én meg kapta a hangszórót. A Dominik videós srác lengyel és ő nála is ott van 1 hete.Most van hangszóró fogyot el, talán az amazon és a magyar futár céggel nem jön ki.
UPS hozta a Dockint nekem is talán Angliai warehouse-ból anno.#17965Janaboy
Nem lenne nekem bajom, csak így hogy nincs csomagkövetési szám fogalmam sincs hol a hangszóró és mikor. Mivel nincs nyomkövetési szám így a fene tudja hol van.
Legalább küldene egy mail hogy a hangszóró késik stb.
Felmentem a Myearfun oldalra akkor készlethiány van
(Due to a temporary stock shortage, orders from the EU and DE will be shipped as soon as inventory is replenished. Thank you for your patience and understanding.)
Akkor Oluv mire írta hatalmas bukás a hangszóró ha már nincs készleten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- BOINC: compute for science
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyik srác írta ő Litván és Oktober 25-én meg kapta a hangszórót. A Dominik videós srác lengyel és ő nála is ott van 1 hete.