Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nekem viszont az lehet jobb, hogy az idő 90%ban sztereoban jön a zene az asztal két szélétől. (Ahogy most) Lehet nem is tudom megemészteni. Egy uboomL nagyon sovány egy oldalról.
Viszont van sony xb30 és xb32 is, akiket párba lehet állítani (igaz nem olyan egyszerűen).
De akkor már megkérdezlek titeket, talán tudtok okosat mondani.Asszonynak van xb30 sonyja. Jó régi, én mindig csesztettem vele, hogy egy hulladék. Nincs benne semmi közép. Kb úgy szól mintha 2 dobozba be lenne zárva. Aztán lett egy xb32-m, ami azért szépen szól. De mikor bénáztam a kettő összepárosításával, több youtube review-t találtam, hogy a legjobb hangszóró. Na ez már furcsa volt, mert ebben semmi közép nincs, a mély is fura, eq-val sem lehet menteni.
Aztán megtaláltam az obvius-bird hangszóró rangsorát. UboomL az élen, xb30 valahol hátul, "muffled sound" a jellemzése. Na akkor mégsem a világ legjobb hangszórója, mégis nekem volt jobb a fülem.
De tegnap az Alan uboomX videója után feldobta a yt Alan xb30 tesztjét. Popcorn bekészítve, na ez vicces lesz. Konklúzió: jobb mint a charge4
Na ez mi??? Visszahallgatom a felvételeit, hát neki kristálytiszta. Szép mély basszusa van, a magas tartományban talán jobb a charge 4.Szerintetek ez miért van? Tudtommal nincs firmware csere lehetőség. Valakinél kristálytiszta hangja van, obvius-birdnél meg nálam "muffled" mintaképe. Tudtommal nincs rajta sérülés, mondjuk ettől még hibás lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel topik
- Fejhallgatós találkozó
- Yettel topik
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest