- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Peaceliker #17688 üzenetére
Nekem viszont az lehet jobb, hogy az idő 90%ban sztereoban jön a zene az asztal két szélétől. (Ahogy most) Lehet nem is tudom megemészteni. Egy uboomL nagyon sovány egy oldalról.
Viszont van sony xb30 és xb32 is, akiket párba lehet állítani (igaz nem olyan egyszerűen).
De akkor már megkérdezlek titeket, talán tudtok okosat mondani.Asszonynak van xb30 sonyja. Jó régi, én mindig csesztettem vele, hogy egy hulladék. Nincs benne semmi közép. Kb úgy szól mintha 2 dobozba be lenne zárva. Aztán lett egy xb32-m, ami azért szépen szól. De mikor bénáztam a kettő összepárosításával, több youtube review-t találtam, hogy a legjobb hangszóró. Na ez már furcsa volt, mert ebben semmi közép nincs, a mély is fura, eq-val sem lehet menteni.
Aztán megtaláltam az obvius-bird hangszóró rangsorát. UboomL az élen, xb30 valahol hátul, "muffled sound" a jellemzése. Na akkor mégsem a világ legjobb hangszórója, mégis nekem volt jobb a fülem.
De tegnap az Alan uboomX videója után feldobta a yt Alan xb30 tesztjét. Popcorn bekészítve, na ez vicces lesz. Konklúzió: jobb mint a charge4
Na ez mi??? Visszahallgatom a felvételeit, hát neki kristálytiszta. Szép mély basszusa van, a magas tartományban talán jobb a charge 4.Szerintetek ez miért van? Tudtommal nincs firmware csere lehetőség. Valakinél kristálytiszta hangja van, obvius-birdnél meg nálam "muffled" mintaképe. Tudtommal nincs rajta sérülés, mondjuk ettől még hibás lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest