- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pamesz
tag
válasz
Zirowe #16789 üzenetére
Én vettem a megjelenéskor egy boom 2-őt, nem váltott semmit. Nincs sajnos összehasonlítási alapom. Viszont nagyon jól szól, kompakt, könnyű. Én a plus basszust ki is szoktam kapcsolni beltérben, mert zavaróan sok. Most gondolkozom az új boom 2 plus-on. A mérete miatt viszont a sima boom 2, nagyon ajánlós. Boombox 2-vel, nem indulok el táskába bedobva kirándulni, olyan is van otthon, viszont ezzel simán. Motion plus hallhatóan szebben szól, viszont ebben meg sok a basszus. Azt az egyet nagyon sajnálom, hogy a motion plus-t nem lehet vele összekötni. Úgy a kettő már tökéletes lenne, könnyen hordozhatóság, és hang szempontjából. Na de majd az új boom 2 plus hátha tudja majd ennek a kettőnek a tulajdonságait. Zárójelbe teszem, hogy a jbl xtreme családot szerintem simán hozza a boom 2, harmad annyiból...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Programozás topic
- Bittorrent topik
- Windows XP
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest