- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pamesz #16790 üzenetére
Csinálnál egy tesztet a kedvemért? Meg kellene nézni, ill. hallgatni, hogy ez a videó (vagy ha van olyan lejátszód, ahol a balance-al tudsz játszani) mit produkál nálad.
Tippem: a "sub" hangszóró, – ami igazából egy mély-közép – folyamatosan szólni fog, míg a magasaknak elvileg attól függően kellene, hogy melyik csatorna aktív.#16789 Zirowe
Egy Boom-ot én nem biztos, hogy upgdare-elnék a kettesre. Akkor már inkább a Boom Plus vagy megvárnám, hogy a Boom 2 Plus mit tud.
Mondjuk utóbbival – meg úgy általában a Soundcore-al – kapcsolatban mostanság nincs valami jó érzésem. Az X-es széria elég átverős- / izzadságszagúra sikeredett. Az pedig amit újabban csinálnak (érdemes Alan legújabb "tesztjét" megnézni), egyenesen gyomorforgató.#16792 Peaceliker
250$ (ill. valószínű 250 Eur) az induló ár. Persze lesz mindenféle akció, így ennyiért majd hozzád vágnak még valami mást (füles, másik hangszóró ...) is. -
Zirowe
nagyúr
válasz
pamesz #16790 üzenetére
Köszi a választ.
És hordozót vettél hozzá?
Motion boomhoz aliról szereztem egy tök jó típus specifikus kemény hordozót, viszont boom 2-höz még nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest