- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszibat
tag
válasz
pit stop #1637 üzenetére
Valamit félreértettél, mert a 2x10 wattos egy hangszóró, amiben 2 db 10 wattos hangszóró van. Nekem nem a garancia a meghatározó tulajdonsága egy hangszórónak, hanem a hangzás, mert garanciálisan bármilyen gagyit is meg lehet venni, de hallgatni nem olyan élmény, mint azt amelyik még szépen is szól. Persze akinek a Sokol rádió hangzás is elég, az vegyen azt, ízlések és pofonok...
Azért ajánlom figyelmedbe a 2x10 wattos hangszórók közül azokat, melyek itt a fórumon fórumtársaknak már beváltak. Nekem az sl-1000s van ami nekem 11.500 Ft körül volt és nagyon jó basszusa van, van benne kártyaolvasó is. Nagyon jó még a Blitzwolf F4 és a Psyc Monic is figyelemre méltó a kategóriában. A Blitzwolf akár aliexpress-en, akár amazon.de-n, a Psyc ebay-n és amazonon is beszerezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest