- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Sziasztok,
kissé megtorpantam. Van egy Sardine SDY-019 kínai csodám, amit közel 7 évvel ezelőtt vettem, nagyon rég volt szó róla ebben a fórumban is. Igen csak a végét járja, és a hangzása is elég tré (nekem anno sem tetszett). Ajándékba vennék egy újat, mert a párom gyakran hallgat otthon zenét a nappali-konyhában (33m2) és van, hogy átviszi a hálóba (17m2). Olvasgattam, hogy a Motion+ és a Motion boom ajánlott mostanában. Illetve, azt írjátok, hogy a Motion+-nak szebb a hangzása (és beltérben inkább ez a javasolt), a Boom pedig hangosabb és több a basszus.
Viszont megnéztem az árakat, most akciósan a Motion+ 99€, a Boom pedig 85€. Így az SDY-019 után, aminek se basszusa, se szép magasa nincs, jó lenne valami normálisabb hangzású cucc. A szívem inkább a Boom felé húz, egyrészt, mert olcsóbb, másrészt mert van benne tartalék, ha esetleg néha kint a teraszon hallgatnánk. De nem akarom feláldozni a szép hangzást emiatt.
De lehet, hogy nem vettem figyelembe minden körülményt...erre az esetre mit tanácsolnátok inkább, maradjak a Motion+-nál, vagy jobban megéri a Boom? A legjobb lenne persze hallani a különbséget
Esetleg eggyel kisebb árkategóriában mi az ajánlott (mondjuk 25ezerig)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest