- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
®abstract® #14501 üzenetére
"bejáratás előtt ennyi pénzért világbajnok 😎" ????
Biztos vagy te ebben?
Unokaöcsém Evolveo hangszóróját kölcsön tudom kérni, még vakon is biztos vagyok nem ellenfél számára ez a XIaomi.
EVOLVEO ARMOR POWER 6A Sound test. W-King D8 Mini alternativeAz ilyen nettes teszt videókat azért nem szeretem, mert nincs benne lényeges teszt.
Nincs viszonyitási alap, ráadásul semmi garancia arra a való életben is jó.#14506Doky1988
Ha annyira számít a hordozhatóság, egy Sima Motion Boom pont a Xtreme 3 méretében játszik. Ha az véletlen rondának találod, már jött ki Dockin D Fine is 5.0 Bluetooth-val, de az nem feltélen az év üzlete, mert nem adnak mellé töltött.
Az eredeti 4.0 Dockin frissitették és az új Feature hogy lemaradt az Töltö adapter."Vásárolj hozzá külön"
Hát ez nem tudom hogy jött nekik, de mi értelme olyan hangszórót venni amit nem tudsz tölteni. Ez főként új vevőknek lehetne kellemetlen meglepetés kibontod örülsz, aztán meg pislogsz a töltő lemaradt.Így ez számomra sehogy se versenyképes.
Amazon.De oldalon van rengeteg Xtreme 3 alternatíva.
Motion Boom/Dockin D Fine/D FIne 2/W-King D8/D9/X10-1.
Ezek már jelentősen ár alatt nyújthatnak JBL Xtreme színtű teljesítményt.
Online rengeteg valós teszt van fent, Aztán a döntés a te kezedbe nyilván azt veszed ami számodra a legszimpatikusabb.Így jelentősen az Xtreme ára alatt ilyen hangszórók vannak.
Jelenleg ezek azok a termékek amiért érdemes pénzt is adni.
Meg úgy láttam neked számít hogy hordozhasd vagy hogy táskába is beférjen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged