- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab120
tag
válasz
<Adamsky> #13825 üzenetére
"Az más kérdés, hogy nekem a kinézete miatt ennyit nem ér, vagy legalábbis most nincs rá égető szükségem." pont ez a bajom nekem is
"az pont nem kell hozzá." az xb43-at a közel 3 kg-os súlyával pont ezért nem szerettem annyira, és ezért jobb megoldás az univerzális usb-c. Erdőben szoktunk néha (elég dombos részen) tábortűz melletti dumálgatós partit tartani, oda cucc nélkül is kifullad az ember, mire felér, 4 1.5 literes víz tömegével megegyező hangcucc felcipelése után nem lenne természetes a mosolyom. (pláne, hogy a folyadékok is tetemes súlyt képviselnek)
"Ööö... azért ne legyünk már telhetetlenek!" én az vagyok, mivel ki akarom majd egyszer próbálni/összehasonlítani, ezért remélem legkésőbb bf-en lesz rá nagy akció.
"sajnos a passzív membránok megszorulása abszolút nem kamu": az a baj, hogy nincs olyan technikai termék, aminél ne tudnának ilyet felhozni. Biztos vagyok benne, hogy a Tribitnél is kihoznak majd valamit, és véletlenül pont az Ankert ajánlják majd... Erről mindig az jut eszembe, mikor kinéztem egy bizonyos Sony tv-t, volt pár külföldi yt videó, ahol taglalták, hogy pár hónap múlva csíkozódik a képe, de a tv azóta is jól van. (10 éve). Tehát ezek nem olyan rendszerszintű hibák, mint mondjuk a Takata légzsákok esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest