- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bala6120
senior tag
válasz
DonDragonka #572 üzenetére
Kösz a tippet, ez tényleg baromi jó cucc! 6800 Ft volt. Végre nem kell vezeték a füleshez az esti film nézésnél. A hang minősége is rendben van.
-
jolti05
őstag
válasz
DonDragonka #594 üzenetére
Tehát ha csatlakoztatni szeretném bármihez (ami esetemben jelenleg PC), akkor kell egy bluetooth dongle, amivel összekapcsolódik és működik vígan, ugye?
Attól, hogy 'reveiver', a mikrofonja még működik, ha mondjuk vezeték nélkül a számítógépen skype-olok?(Egyébként köszi a válaszokat.)
-
jolti05
őstag
válasz
DonDragonka #590 üzenetére
És ha jól sejtem/látom, mikrofon sincs benne
Nekem egy olyan készülék lenne ideális, ami tudja azt, mint amit vásároltál, csak 4 pólusú jack-kel szerelt, vagy legalább van neki 'built-in' mikrofonja. Már órák óta keresgélek, de nem találok ilyesmit...
-
jolti05
őstag
válasz
DonDragonka #587 üzenetére
Tetszetős megoldás, köszi a választ
Vásároltam már egyszer ilyen receivert ebayről, olyan 2500 forintért, de rögtön falhoz akartam vágni, amikor kiderült, hogy mono (a kedves eladó ezt nem tüntette fel) és borzasztó hangja van... szóval most valami normálisat szeretnék.
Az általad leírtak alapján azt hiszem rendelek egyet a jövő hónap elején
Szerk.: Esetleg még annyi érdekelne, hogy a jack aljzata 4 pólusú (azaz mondjuk tudok skype-olni is rajta keresztül) ?
-
jolti05
őstag
válasz
DonDragonka #584 üzenetére
És milyen a hangminősége?
-
unclefucka
senior tag
válasz
DonDragonka #584 üzenetére
Jelen esetben a visszaolvasásra nem volt idő, gyorsba kellett megoldás.
Végül is meglett.Amúgy vissza szoktam olvasni, csak nem volt benne egyik hozzászólásodban sem az a kifejezés, amire konkrétan rákerestem. Így nem találtam rá, mivel rendes visszaolvasásra nem volt idő, csak rákeresés végeztem a kifejezésre, az meg nem adott eredményt.
Valószínűleg már meg is vette az illető a ketyerét.
Azért köszi.
-
Killer man
tag
válasz
DonDragonka #572 üzenetére
Inkább az kérdéses, hogy látja-e a géped majd, illetve milyen driver kell hozzá. Nekem például egy mini bluetooth speaker-hez az alap win driver nem elég. A bluesoleil felteszi ami kell, de ott meg a programmal vannak gondok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest