- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
Szia!
Igen, megoldódott.
Az volt a lényeg, hogy csak az egyik portot kapcsoljam be (a vagy b) és azt kellett beállítani a az mRouter-en is, amit a BlueSoleil csinált. Nálam ez 7-es port, szintén 7re állítottam az mRoutert is, és már kész is volt a kapcsolat a telefonnal.
Pedig az én BlueSoleil-es adapteremnek még márkaneve sincs...
Ja. és mindez persze Serial Porton!Nehezen, de konnektel.Többször kell erőltetni... -
[w]
őstag
még mindig nem értem. a widcomm teljes csomag, van benne minden. virtual serial port, networking, file transfer, imaging, headset támogatás ésatöbbi. milyen szoftver kell neked még?
szerk.: arra gyanakszom, hogy nem patchelted meg a drivert, azért nem ismeri fel (not registered device-ra hivatkozik)
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
11db bluetooth poooort?? jesszus,nekem 3db Bluetooth Communications port-ot csinál a widdcoom.
halvány lilám sincs,melyiket válaszd,de pl. fma-nál van olyan,hgoy lookup device,zongorázd végig mindet.Ja,és fma connection-nél ne a native bluetooth-ot válaszd,hanem a Serial/Virtual port-os csatlakozást. -
[w]
őstag
emiatt ne aggódj, a BT amit itt vettem nemrég ph-n ugyanígy nem települ a saját Bluesoleil-es drivere nélkül. ekkor szedtem elő a widcomm-ot (nem azért reklámozom ennyiszer, mert fizetnének érte, hanem mert egyszerűen ez mindenre megoldás), ami viszont problémamentesen települt és 4 különböző telóval tesztelve hibátlanul működik.
szerintem te a pucolás után ezt a lépést kifelejtetted, pedig érdemes lenne megpróbálni! -
Balinov
titán
nafasza!
figyu,nem akarlak elkeseríteni,de nekeme 2éve az x-micro donglem csinált ilyet,azt játszotta,hogy 3 különféle gépen próbálva a win meg-megtalálta,mint bt eszköz,viszont működni nem akart.Akkor azt olvalstam,talán a terminal fórumán,hogy elhalálozott a donglem. Nem akarok vészmadár lenni,szal ne legyen igazam.
Arra gondoltam még,hogy vmi drivercleaner progival nem-e lehetne legyalulni a megfelelő (ill. itt nemmegfelelelő) drivert? -
róland
veterán
Itt van a Widcomm telepítési útmutatója, érdemes átolvasni: [link]
Itt kiemeltem belőle egy részt, ennek elvégzése nélkül is problémamentesen sikerült telepítenem, azaz nem kell az előzőleg telepített drivert leszedni.
A kiemelés:
''If you have any Bluetooth software apart from the included Windows drivers installed, deinstall
them and reboot. I am not sure if this is necessary, but just in case.'' -
róland
veterán
Igen, sajnos van egy hülye Registry-nek nevezett eszköze, ahol mindenféle bejegyzéseket tárol a géppel összefüggésben. Ha onnan is sikerül kitakarítanod mindent, akkor lesz tiszta a korábbi telepítés maradékaitól.
Nem kell manuálisan telepítened, hanem hagyd, hogy a Windows felismerje. Egész addig, míg ki nem írja,hogy az eszköz működésre kész. -
róland
veterán
-
[w]
őstag
a probléma ismerős a Bluesoleil-féle förtelem esetén. sajnos a szép kezelőfelület nem annyira működőképes, mint kellene lennie... ha esetleg megelégszel egy kissé fapadosabb megoldással, akkor neked is a widcomm-drivert ajánlom kipróbálásra.
(persze csak miután maradéktalanul legyalultad a bluesoleil-t!)
szerk.: most látom, hogy alig pár hozzászólással fentebb is említik, tehát mindenképp érdemes foglalkozni vele.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest