Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
Neked widcommos van, ugye?
És mi a bs driver esetében a ''not registered device, max. 5MB transfer''??
hol regeljem a devicém? az ivt oldalon kellene vhogy.
megnézné nekem valaki?
márkája semmi. dobozán van 1 kódsor biztos azzal kell regelni.
És tudjátok mi a durva? a not registered az eredeti cd-n kapot driverrel van, amit netről huztam, azzal nincs ilyen, csak szétkapcsol... -
Gh0sT
addikt
MyPhone-t használtam egészen idáig, és a mazzagos USB-s kapcsolat ment is vele simán.
Na akkor a lényeg: nem kell nekem Blue-Soleil, mert ott van a MyPhone mint szoftver. Viszont ez meg sem találta a telómat...
Igen, a telefon nem látja a PC-t. De csak az enyémet nem... Érdekes módon valakiét a lépcsőházban megtalálta. Magyarán ha rákeresek a Bluettooth eszközökre, akkor nem találja meg a gépem.
Ellenben a gépről megvan a teló, sőt össze is pároztam őket, de a teló ezután sem vak marad. -
koob
senior tag
pc-n a driver felrakás után van bt eszközkeresési lehetőség (pin funkció)
- Ez az alap XP driveresnél van/nincs lehetőség?
- bluesoillal?
- Amelyik USB dongle alapból tud XP driverrel csatlakozni (widcomm)
azt lehet bluesoil driverrel is hajtani, másik op.rendszeren/gépen (tehát a hardver ua)?
[Szerkesztve] -
koob
senior tag
- pin kódos kapcsolódási lehetőség ezt hol lehet beállítani? sima windows sp2 driverével nem?
- pc távvezérlést kifejtenéd bővebben mit lehet?
- Olyat lehet, hogy sp2-es driverrel (widcomm)
és
bluesoil (a további beállítási lehetőségekért
?)
egyszerre?
- Mennyi 1 hosszabbító?
- v2.0 és v1.1 között mobil-szgép, headset/fejes között milyen sebesség különbség van?
?kB/s?
[Szerkesztve] -
Szancsó
aktív tag
Na igen, de azt -ha jól rémlik- meg lehet XP alatt mondani, hogy ne a kártyáét használja, hanem valami mást rá lehet erőltetni. Ilyesmit szeretnék elérni ezzel is.
(Nem túl jó, hogy a párosított eszközök között csak az egyik szerepelhet egyszerre a 2 gép közül, ráadásul azon a néven, amelyikkel először lett összeházasítva)
Sztem. Moonman kellene ide...
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A kedvem is elment tőle.
Szóval ilyennel most nem kísérleteznék. Inkább az eredeti driver lelőhelye kellene.
Ellenben a gépről megvan a teló, sőt össze is pároztam őket, de a teló ezután sem vak marad.