Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
nem veszed a fáradságot, hogy google-en utánakeress, de kritizálni van képed.
én leírtam a szabvány szerinti hatótávolságokat, amik megkülönböztetik a két típust. ezzel neked most mibajod van vazzeg? (ettől eltérően a különbőző gyártók nagyobb hatótávú dongle-eket is gyárthatnak) -
[w]
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
C1 - 100 m, C2 - 10 m? (google felétek nem jön be?
) -
[w]
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
személy szerint a Bluetake féle adapterekre esküszöm, ebből a márkából kettő fordult meg a kezeim között és átmentek a vizsgán.
SP2 simán felismeri őket plusz driver és szoftver nélkül. PCSuite is hibátlanul kezeli ezt a gyártmányt.
a widcomm azért fatengelyes, mert eredendően nem univerzális driver, csak azzá tehető. -
[w]
őstag
még mindig nem értem. a widcomm teljes csomag, van benne minden. virtual serial port, networking, file transfer, imaging, headset támogatás ésatöbbi. milyen szoftver kell neked még?

szerk.: arra gyanakszom, hogy nem patchelted meg a drivert, azért nem ismeri fel (not registered device-ra hivatkozik)
[Szerkesztve] -
[w]
őstag
emiatt ne aggódj, a BT amit itt vettem nemrég ph-n ugyanígy nem települ a saját Bluesoleil-es drivere nélkül. ekkor szedtem elő a widcomm-ot (nem azért reklámozom ennyiszer, mert fizetnének érte, hanem mert egyszerűen ez mindenre megoldás), ami viszont problémamentesen települt és 4 különböző telóval tesztelve hibátlanul működik.
szerintem te a pucolás után ezt a lépést kifelejtetted, pedig érdemes lenne megpróbálni! -
[w]
őstag
látom többen segítenek a probléma megoldásában, de én is csak ugyanezeket tudnám leírni.
összefoglalva:
- eddig telepített összes sallangot és drivert leszedni
- widcomm stack-et telepíteni
ha ragaszkodsz valami csilli-villi kezelőfelülethez, akkor még rátolhatod a legfrissebb Bluesoleil-t, de nem ajánlom. (van akinél problémamentesen együttműködnek, de erősen hw-függő!) saját tapasztalat szerint a widcomm-nál oda-vissza működik a párosítás (telefon-pc, pc-telefon) és gyakorlatilag mindent tud, amire szükség lehet. (akár headset támogatás is) -
[w]
őstag
a probléma ismerős a Bluesoleil-féle förtelem esetén. sajnos a szép kezelőfelület nem annyira működőképes, mint kellene lennie... ha esetleg megelégszel egy kissé fapadosabb megoldással, akkor neked is a widcomm-drivert ajánlom kipróbálásra.
(persze csak miután maradéktalanul legyalultad a bluesoleil-t!)
szerk.: most látom, hogy alig pár hozzászólással fentebb is említik, tehát mindenképp érdemes foglalkozni vele.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Teevolution Terra Pro Wireless + Rapid Sync 8K Dongle egyben
- Bambu Lab P1S Combo eladó
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)