Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Zoltán
őstag
válasz
neduddgi #108 üzenetére
Kezd elegem lenni abból, hogy mindeny hülye lúzer itt sírja ki magát, hogy megint átvágták ebben vagy abban a boltban!! Miért nem tud ott, élesben a sarkára állni? Miért nem mondja meg annak a szemét eladónak , hogy mik az Ő jogai?! Miért itt sír nekünk?! Engem is akartak már átverni számtech boltban, de mindig közöltem az eladóval, hogy hol a határ, és hirtelen mindent megértett. Hajrá!
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
neduddgi #108 üzenetére
Ezért kell máshol vásárolni. Sajnos ilyen történeteket én is hallottam. Kedvencem Luksa Levente a Mistr@l szervízből, azt az elmebeteget nemtom, hogy a francba nem rúgták még ki. Akármit beviszel, egyből nagyítóval keresi, hogy megtaláljon egy nanométernyi karcolást. Egyetlen rendes szervizes volt, Lepes Gyuri, az Athlonos csávó, az meg persze már jó rég nem dolgozik ott.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen hangkártyát vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3580 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest