Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
Zoltán
őstag
válasz
neduddgi
üzenetére
Kezd elegem lenni abból, hogy mindeny hülye lúzer itt sírja ki magát, hogy megint átvágták ebben vagy abban a boltban!! Miért nem tud ott, élesben a sarkára állni? Miért nem mondja meg annak a szemét eladónak , hogy mik az Ő jogai?! Miért itt sír nekünk?! Engem is akartak már átverni számtech boltban, de mindig közöltem az eladóval, hogy hol a határ, és hirtelen mindent megértett. Hajrá!
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
neduddgi
üzenetére
Ezért kell máshol vásárolni. Sajnos ilyen történeteket én is hallottam. Kedvencem Luksa Levente a Mistr@l szervízből, azt az elmebeteget nemtom, hogy a francba nem rúgták még ki. Akármit beviszel, egyből nagyítóval keresi, hogy megtaláljon egy nanométernyi karcolást. Egyetlen rendes szervizes volt, Lepes Gyuri, az Athlonos csávó, az meg persze már jó rég nem dolgozik ott.
Aktív témák
- Samsung S27E510CS LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- Saeco Incanto HD 8918 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest