Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Blue Mobile
Aktív témák
-
totron
addikt
Leszarom a kényelmet, az app is csak arra való, hogy az épp trendbe illeszkedő és nekik jó csomagra válts. Akár véletlen melléérintéssel is. Kerülöm nagy ívben.
Ki fog derülni hamarosan, hogy mi lesz. A találunk "legjobb" megoldást szöveg nekem nagyon nem azt üzeni, hogy marad minden a régiben. Ha mégis, úgy hát keresek BlueMobil kártyát, régi tarifával, valaki dobjon meg vele iziben.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Fentiekkel mind egyetértve:
Igen, a külön rendszerből csomaggá redukálódott a Bluemobile. Váltanod nem kell.
Ha januárban valami történik is, akkor is van még egy hónap utánajárni, részükről ASZF-módosításról tájékoztatni, stb.
(Ha példaként a UPC-voda vásárlást nézem akkor is, szóltak októberben talán, de biztos, hogy 2020 volt... Márciusban megtörtént a névátvétel, pár dolog bentragadt májusig talán, Szeptemberben szóltak, hogy "kövi hónapban" csomagcsere lesz, és az októberi számlámon változott csak a csomagom neve. OKé, hogy minden sokkal közelebb van most a T-kom alatt, meg hogy kihaló-faj feltöltőskártyás csomag, de azért szólniuk kell, és tudatni sms-sel, hogy változik a bevezetendő ASZF, s hogy az mikortól elérhtő.
Ilyen még nem jött.)#8502 totron Hogyhogy kell neked kártya, vagy már átirattad? Miért?
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Tulipa
kezdő
válasz ledgeri #8503 üzenetére
Ebben igazad van, tényleg figyelni kell az aszf-t. De a telekom meg tudja oldani, hogy az aszf-t úgy tartja be, hogy az ember végül "önként" lemondjon a bluemobilról. Pl. lehet internetet rendelni - ha hívom az üfszg-t vagy emailt írok nekik. Hát ezt 2021 végén valahogy nem tartom normálisnak. Nekem nagyon olyan érzésem van, hogy nem akarják sokáig fenntartani a bluemobilt, mert amiket tapasztalok, arról valahogy nem a fejlődés jut eszembe
-
totron
addikt
-
ledgeri
nagyúr
Ha csak ez van, akkor szerezd be... Ha meg is szűnik hamar, vagy később, addig legalább volt... Ha nem szerzed be, és nincs más, tök mindegy, hogy megszűnik-e... Ha vált is nemlassítósra, akkor is az egyenlegig tart, a sim meg párszáz forint, ha csak a lassításon múlik neked, akkor az megéri, ha még bukó is...
(De ha már ílyen net kell, akkor gondolom valamennyire utánanéztél, hogy melyik a legjobb GB/Forint/Idő -s csomag...Ha van listád, jöhet, akár privátban is )// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
totron
addikt
válasz ledgeri #8506 üzenetére
2 hónap miatt nem ugrálok, arról nem is beszélve, hogy már nem kapni. Diginél és Telenornál tudok lassítósakról, utóbbinál flottákban. Ma alapvetően nem erre a felhasználási formátumra és nem erre az árszintre van kihegyezve a piac. Az emberek megfizetik az 5-6 ezer forint közötti árat ha főnetként kell nekik a mobilnet, aztán kalap. Aki meg nem, az szegény, az menjen gyapotot szedni/ne akarjon digitálisan részt venni a létezésben, egyéni igényeket támasztani, térerőt akarni a pre-paid szintjén. A Blue egy jó opció volt kártyásként, fillérekért, jó árt/érték aránnyal. Írom ezt úgy, hogy a másod- és főnet témája elkülönítendő.
Mint látjuk a Digi azért ad megoldást, ha nem is mindenhol és a telenoros flottáknak is akadnak kisebb csomagjai, de ezekhez már szerződni kell, a flottákhoz jellemzően hűségidővel.
A 32kbits - Diginél 64, de ezek névleges értékek, tehát alacsonyabb lesz a gyakorlatban - tabletre jó egy Opera Minivel, úgy viszont ha a videókat elengeded, egy jó böngészési élményt kapsz. Desktopon már ugyanez a sebesség nem működik, mert timeout lesz a vége, illetve kitépett hajcsomók a kezekben. Van még pár, olyan készenléti szolgáltatás, ahol nem nyerő az, ha elfogy az adat, ahova hosszú távú elérés kell, de nem igényel nagy adatforgalmat, ezekhez jó még az ilyen tipusú csomag, a nép szintjén (a vállalati, pro sík nyilván nem lakossági csomagokból dolgozik, illetőleg eleve van infrastruktúrája).Az egyenleg erejéig csak látszólag ugyanaz a 2 csomagtípusban, mert míg az egyikben teljes sebességen pikk-pakk elsuhan egy 3GB, addig a lassítottal önkéntelenül is átállsz egy másik üzemmódra és nem kerülsz olyan helyzetbe, hogy fizetni akarj, hogy perkálni kelljen megint és megint. Ez az aktuális trend most, erre akar a Telekom app is rávenni, de ez csak nekik jó. A fogyasztói habzsi-dőzsi turbósítás ékes példája. Gondolj bele: vígan el lehet lenni videók nélkül is mobilneten, a nagyobb igényű tartalmakat meg megnézed a vezetékes eléréseden. A nagy reklámcsinnadratták közepette ezt sokan elfelejtik, persze ez is a cél szolgáltatói oldalról.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Én nem vontam kétségbe, hogy jó hogyha van csak lassítós, nem megszűnős net teleki meteo-állomás, vagy követős kutyanyakörv, és a kettő köz bármi, simán hasznosítani tudja ez, de ha még az alap -nem full multimédiás- net is megy, akkor meg végképp. Én azért nem foglalkoztam ezidáig ezzel, mert helyhez kötött, vezetékes netem van... és jelenlegi helyzetemben nem kell mobil net.
De sajnos mindenhol a fizess elő, megy még ha kis incs használva.... sőt, pont azért, mert nagy %-nál ki sincs használva... A maradék meg maradjon le, és érezze hogy lemaradt....
A hsz-em inkább arra vonatkozott, hogy nem biztos, hogy megéri sokat törödni/törődnöd a blue-val, ha már látod, hogy nem beszerezhető, és talán megszűnik olyan formában amit te hosszútávon használni tudnál/akarnál... (és van potenciális alternatíva)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Rainman05
tag
Sziasztok! Most ez a 2500 forintos 366 napos feltöltésnek annyi ami volt online blunál?
Valahol meg lehet nézni valahogy az egyenleget meg egyebet most mint régebben blue honlapján? -
ledgeri
nagyúr
válasz Rainman05 #8509 üzenetére
Első kérdésben nem tiszta mi a tárgy...
*102# mindig működött, teszi most is, egyéb az kérdéses...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Rainman05
tag
Köszi mindenkinek.
-
totron
addikt
válasz 4Grider #8516 üzenetére
Megváltozott a kommunikációd mostanában. Sebaj. Én meg azon vagyok, hogy legyen. Azt próbálom kitalálni, hogy érdemes-e hajtani. Ezzel kezdtem a kérdésemet is pár napja, de szigorúan semmi egyértelmű nem kerekedett ki, csakazért sem. A katyvasz meg a kéz alól való beszerzésre vonatkozott.
-
Rainman05
tag
Jól értelmezem hogy ha volt blue net előfizetésem a 400 forintos akkor az ha lejár a hónapom már nem fog meghosszabbodni?
-
umkumiut
csendes tag
Megosztanám a Dominóra való váltás során szerzett tapasztalataimat.
Akkor döntöttem a váltás mellett, amikor november 17-én szerettem volna feltölteni az egyenlegemet a bluemobile.hu önkiszolgáló ügyfélszolgálatán és a weboldal a Lidl belga oldalára irányított át (https://corporate.lidl.be/fr/durabilite). Gyakorlatilag a bluemobile.hu megszűnt. Így már nem lehet önkiszolgáló módon szolgáltatásokat ki/bekapcsolni, csak telefonos ügyfélszolgálaton keresztül. De legalább a feltöltés a Telekom oldalán működik.
Tegnap elintéztem a váltás fizikai részét egy Telekom üzletben, új SIM kártyát kaptam. Az ügyintéző nem maga végezte el a beállításokat, telefonon beszélte le valakivel.
SIM csere és készülék újraindítás után gond nélkül működött minden ami eddig is (telefon, internet), bár a második újraindításig csak 3G kapcsolat volt.
A váltáshoz 500MB netet és 40 perc beszélgetést kaptam. A korábbi bluemobilos egyenlegem viszont teljesen lenullázódott. 0Ft látszik a telekom appban és a maradék adatkeret is eltűnt. A *102# is 0Ft-ot mutatott még tegnap, ma reggel lekérdezve már csak egy üzenetet, hogy a *102# megszűnt és használjam a Telekom appot.
Egy napot vártam, hátha megoldódik a probléma, de nem volt változás, így felhívtam az ügyfélszolgálatot. Ott azt mondta az ügyintéző elsőre, hogy szerinte mindenképpen elveszik az egyenleg. Pár perc alatt utánanézett és végül megerősítette, hogy valóban át kellett volna vinni az egyenlegeket az új kártyára, de technikai probléma van és nem tudják megmondani, mikorra lesz megoldva...
Itt tartok most. -
ledgeri
nagyúr
válasz umkumiut #8521 üzenetére
Lol amit csinálnak: Blumobilos kártyán a *102# nekem kiírja hogy mennyin állok, egy hithű dominóson meg "..egyenlege: forint..." olvasható... nem okos telón mégis hogy fog menni az app?!
Egyébként meg nekem volt olyan, hogy 70-es számot, de telenorost töltöttem, mondom "telenor feltöltés", és akkor kimondta a kiscsaj, egy shell központban, hogy "huszassal kezdődően..." én meg írtam be kétszer 20-asként... Félrement a feltöltés, de megvolt minden tranzakciós blokk, egyből leesett miután okéztam, szerencsére egy Plázában volt, szóval rohatnam is helyretenni.... 1 hét múlva megvolt az összeg..
Miért siettél vele, hogy dominós légy?
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz 4Grider #8524 üzenetére
Miért is ne, ha az elég arra amire vettem, és kitalálták? Minden idősebb emberkének is kell az android ahhoz, hogy hívást kezdeményezzen?
A 1777-et nem próbáltam, mert gondoltam van az alap megoldás ami 20 éve minimum megy....// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz 4Grider #8524 üzenetére
Mondom: na lássuk azt a 1777-et.
Fél perc mire eljutnék a menühöz (mindenki nagyon szereti az automatákat), az hogy ez duplázódott, mert félrenyomtam egyszer az mindegy...
Majd bejelenti, hogy alkalmanként 65 forint, vagy használjam az appot...Biztos jobb a világ így....
-
ledgeri
nagyúr
válasz 4Grider #8528 üzenetére
Egy 5-6 éves, csak SMS és Hívás képes 128*128 pixeles kijelzős samsung E1080 (konkrétan nem ez... gagyibb is ennél ) vagy mifene :
-
antivirtel
csendes tag
Hali! Most hívtam fel a 1414-et, hogy megtudjam az egyenlegfelhasználási idő és a feltöltött összeg közötti kapcsolatot a Blue Mobilos ügyfelek részére, ezt mondták:
- 1500 Ft minimum feltöltéstől - 2900 Ft feltöltésig: 180 nap egyenlegfelhasználási idő
- 3000 - 14900 Ft feltöltés: 366 nap egyenlegfelhasználási idő
- 15000 Ft feltöltés: 2 év egyenlegfelhasználási időEgyéb infó: https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/domino-dijcsomagok/bluemobile
Üdv, antivirtel
... ::: antivirtel ::: ...
-
ledgeri
nagyúr
válasz antivirtel #8531 üzenetére
Az alap dominós az nem 2500+-tól ad 365 napot?... mindegy, úgy is évente egyszer töltöm
-
umkumiut
csendes tag
-
umkumiut
csendes tag
válasz ledgeri #8523 üzenetére
Viszonylag gyakran használtam az online önkiszolgáló ügyfélszolgálatot, ami már nincs.
Volt/van olyan hónap, amikor nagyrészt HO-ból dolgoztam/dolgozom és nincs szükségem 1 vagy 3GB-os adatkeretre mert itthon vagyok. De ha tudom, hogy egész hónapban be fogok járni vagy épp utazom, akkor átváltok a nagyobb csomagra. Ezt magam tudtam intézni eddig, ezután csak telefonon lehet. -
Fecogame
veterán
válasz antivirtel #8531 üzenetére
Bruttó 2500 Ft alatt a honlapunkon végzett dinamikus címletű feltöltések esetén is 180 nap a rendelkezésre állási idő. Bruttó 2500 Ft és afölötti összegnél 366 nap, bruttó 15 000 Ft értékű feltöltésnél pedig 488 nap.
Ugyanez vonatkozik a volt Blue Mobilosokra is.Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Predator2
addikt
Helló
Engem ezek szerint elég szépen átvágtak a Váci Telekom üzletben.
Mivel nem akartam a számom elbukni átmentem a telekomhoz.Feltöltős csomagok közül, van most jobb ajánlat a vodafone
19 Ft perc/SMS díj áránál?THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
sifarr
senior tag
válasz Predator2 #8537 üzenetére
Feltöltős csomagok közül, van most jobb ajánlat a vodafone
19 Ft perc/SMS díj áránál?
Ezt csak te tudod eldönteni.
Dominó alapban 25 perc/sms. Most opcióval (havi 190.-) lesz 19, de Telekomon belül 9, azaz a 22. perc fölött nyereséges.
Van heti egynapos ajándék: ingyenes net és/vagy perc hálózaton belül. Van garantált feltöltési kedvezmény, perc és net 7 napra.
Vannak más opciók is, több is.
Pl. ha időnként szükséges hosszabb hívás (ügyintézés bank/más szolgáltató), amikor akár órás hívás is benézhet, akkor 490-ért van napi korlátlan. Ez EU-s szám esetén korlátlan nemzetközi hívásra is vonatkozik.
Viszont a Vodánál is vannak Jó dolgok és hasonlók. Ezeket nem ismerem, nem vagyok Vodás.
Meg kell nézni mindkét helyen a kedvezményeket, összehasonlítani a szokásaiddal és igényeiddel, utána lehet dönteni. -
ledgeri
nagyúr
válasz Predator2 #8537 üzenetére
Számold bele hogy mennyit telefonozol, és így a számhordozás ára mennyi idő alatt térül meg... Minél hamarabb annál inkább megéri utánanézni MINDENHOL!
-
Predator2
addikt
válasz ledgeri #8540 üzenetére
Nagyon változó. Igazából keveset, de ha valamit intézni kell.....
Előfizetés nálam nem játszik, mert az életben nem használnám ki.Ilyen esetben?
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
sifarr
senior tag
válasz Predator2 #8541 üzenetére
Ennyi infó még kevés a tanácshoz.
Nagyon változó. Igazából keveset, de ha valamit intézni kell.....
Mennyi az a kevés egy átlagos hónapban? Milyen gyakran van "intézési" eset? Évente 1-2, 3-4 havonta, vagy?
És van-e net igényed? Nem használod egyáltalán. Ha mégis, akkor havonta átlag mennyit. Vannak-e és milyen gyakran áltagtól eltérő hónapok? Ezek jelentősen eltérők vagy csak éppen hogy.
A net-igény is befolyásolhatja, mi lehet jó neked.Egyébként a legegyszerűbb egy vodás Tuti+, és ha kell valami net mellé. Nem biztos, hogy a legolcsóbb, de a legegyszerűbb.
Egy szempont még akár fontos is lehet. Eddig Telekom hálón voltál. Ha szolgáltatót váltasz, pl. Vodára, akkor a vodás háló lehet jobb vagy rosszabb is.
-
ledgeri
nagyúr
Szerintem egy számhordozás mindenhol megvan 1 feltöltésnyi ár... rég néztem.
Ha valamit intézni kell, de a fentihez hasonlóan az évi 1-2 alkalom, akkor annyira nem számít, az az 1-2 alkalom úgy is bolygat minden átlagot...Az NMHH-nak volt/van egy tantusz nevű oldala, ami szépen ha megadtad, hogy honnan, merre, mit, csinálsz (sms, hívás, gondolom ma már adat is), akkor kilistázta, hogy melyik csomagoka a legjobbak... legutóbb sajna csak gurgulázott az oldal... Megérheti rákeresned.
-
sifarr
senior tag
Kiindulhatsz abból is, hogy eddig mennyit fizettél, töltöttél fel.
Havonta, 2-3 havonta vagy évi 1-2 és mennyit?
Ha a havi átlag kétezer alatti, akkor Tuti+.Viszont, ha eddig használtál netet, az azért befolyásolhat jelentősen. Prepadben nincs olyan, hogy kis és olcsó adatcsomag, de ha elfogy, akkor lassítva megy tovább.
Ha kell net és az átlagfogyasztás havi félgiga alatti, akkor viszont a Dominó a jó Maraton adatcsomaggal. Ugyanez igaz akkor is, ha pl. 1 giga körüli az átlag. A Domonónál ilyenkor lehet kombinálni egy ismétlődő 1 gigás csomagot egy 5 gigás Maraton csomaggal. Így nem áll le a neted 1 giga fölött. -
totron
addikt
Ledgeri és sifarr, üdítő az a magas fokú variancia, amivel dolgoztok.
Nem biztos, hogy a legolcsóbb, de a legegyszerűbb.
Ez bevett furfang és tényleg könnyű belefáradni a sok feltételbe, egymást ügyesen kizáró opciókba. Egyesek neten telefonálnak filléres percdíjakért, de számos szolgáltatónak van már pl. Viber elérhetősége is, ha ügyintézni kell. Az ember keresi a legjobb megoldást, de ezt nézve nem biztos, hogy érdemes ennyi kutatási energiát rááldozni, úgy is változik mindig.Prepadben nincs olyan, hogy kis és olcsó adatcsomag, de ha elfogy, akkor lassítva megy tovább.
Épp ez a lényeg itt. A Blue eddigi (mostani?) csomagja adja ezt, méghozzá pre-paidben. -
Fecogame
veterán
válasz #76055552 #8546 üzenetére
Ráadásul náluk csak 19 Ft / perc a hívás, illetve adnak havonta 100MB adatot ingyen.
Jó ajánlatnak tűnik annak, aki most akar váltani. És a SIM kártya is ingyen van (a Telekom 990 Ft-os díjával szemben).
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
sifarr
senior tag
válasz #76055552 #8546 üzenetére
Vodafone .... Ez azért veri a maratont 600-1000 MB közötti felhasználás mellett.
Igen, és?
Én nem foglaltam állást, hogy mi lenne jó neki. Nem ismerem a felhasználási szokásait.
Nem ismertem ezt a vodás lehetőséget sem. De ez is csak 1 lehetséges eset.
Mert ha ő 1-1,2 giga között fogyaszt, akkor már jobb lehet a Telekomos ismétlődő és maraton kombó.
Minden döntő infót ő tud. Neki kell szétnézni és dönteni. Vagy pontosabban kérdezni.
Egyébként, ha eddig évi 1-3x töltött fel 3 ezret és neki ez elég volt, akkor az egész kérdés vihar egy pohár vízben. Akkor én nem váltanék szolgáltatót, ha háló megfelelt. Nem éri forintálisan vacakolni vele. De ezt sem tudjuk.
Pontosabb infó nélkül nem lehet jó tanácsot adni. -
sifarr
senior tag
válasz Fecogame #8547 üzenetére
És a SIM kártya is ingyen van (a Telekom 990 Ft-os díjával szemben).
Pontosítsunk. A 990-ért induló percet/sms-t és adatot kapsz.
Nem tudom és nincs kedvem utánanézni, hogy az ingyenes voda-sim tartalmaz-e hasonlót.Nem ágálok a Telekom mellett! Tőlem válthat Vodára, Telenorra is, amelyik neki jó.
Akár Digire is. Ha (!!!) neki megfelelő lenne a Digi hálózata és eddig havi átlag 1500-at költött, akkor ennyiért a Diginél kapná a legtöbbet. 200 perc, 15 giga. -
ledgeri
nagyúr
Én úgy kezdtem az első számhordozásomat, hogy az akkor elérhető vodafone szolgáltatással kikértem az időpont előtti egy évem teljes hívás és SMS előzményét, mert egyáltalán nem tudtam, hogy kit is hívok merrefelé... még csak wap volt mobilon
(Ha bármilyen hardvert is veszek úgy kezdem, hogy kikeresem a wikipédia azon lapját amint fel van sorolva minden olyan gyártó amelyik olyan hardvert gyárt, kilistázom böngészőtabokra, és akkor uccu neki keressük ki milynre is merjünk vágyni... Ha ennél kevesebbett tennék bennem maradna a mumus, hogy valami lehet hogy kimaradt.... viszi is az időt rendesen)
Sokan viszont ezen átugranak, vagy mert megtehetik, vagy mert számukra nem lényeg, vagy nincs tudatukban.
Potntos, beváló, időben is helytálló tanácsot adni "van ennél jobb számomra" féle kérdéseket nehéz adni, ha sok múlik a használón. Sokszor azért írom, hogy "neki is" kell utánanézni, mert lehet hogy átfutunk mi valamin ami neki kulcs.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest