- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Blue Mobile
Aktív témák
-
hajdouczy
tag
Ma reggel küldték az sms-t, hogy lejárt a mobiladatforgalmam, igy kikapcsolták. Ezért vagy más okból nincs mobilnetem. A vicc ebben az, hogy sms-ben is értesítettek, hogy április 30-ig használható fel a 10GB adat. De egyáltalán nincs mobilnetes kapcsolatom és még csak 16-a van.
Az érdekesség ebben az, hogy grátisba fizettem nekik 300MB netet, mert nem használtam fel 1 megát sem belőle. Szóval nekem ráfizetés volt a 10 GB ingyen mobilnet, azért is mert amúgy általában wifit, vagy pc-t használok a netezéshez.
-
törölt tag
-
Rainman05
tag
Csak azok használhatják 10GB extra adatot akiknek már volt előfizetésük netre?
-
Usgyi
aktív tag
Na, most jött SMS, hogy be kapcsolták az extra adatot. Neten most sem változott a még leforgalmazható adat mennyiség, gondolom ez már így is marad...
-
törölt tag
10 GB EXTRA ADAT
MINDEN HAVI DÍJAS ÉS DOMINO ÜGYFELÜNKNEK
Minden ügyfelünknek, beleértve a lakossági, üzleti és feltöltőkártyás Domino előfizetőket, valamint a Mol és Lidl (blue mobile) előfizetőket is, 10 GB-os belföldi és EU-roaming mobil adatforgalmi egyenleget biztosítunk díjmentesen.
KÜLÖN TEENDŐD NINCS, az extra adategyenleget március 16. 0:00 órától minden mobilinternet szolgáltatással rendelkező érintett használni tudja.(1)Jó, ha tudod!
(1) Azon ügyfeleink, akik jelenleg semmilyen mobilinternet szolgáltatással nem rendelkeznek, technikai okokból 03.17-től fogják tudni használni az egyszeri extra 10 GB-os adatmennyiséget.Ez van a telekom honlapjan. Nekem ezek szerint szovegertelmezesi gondjaim vannak, mert az ugyifogyi szerint csak annak jar akinek van valamilyen mobilinternet elofizetese, hiaba az (1)-es pont.
-
törölt tag
Nincs mobinet elofizetesem. Beszeltem ugyifogyival, aktivalva van a 10 Gb. megse mukodik. Elvileg mukodnie kellene, gyakorlatilag 20.-ig frissitgetik a dolgot, ha ez utan se megy keressem ujra. Ennyi.
-
mickemoto
őstag
Most néztem, eddig még nem kapcsolták be a 10 GB netet.
-
hajdouczy
tag
Sziasztok. Én sem olvastam el a telekom hirdetményét teljesen, csak az elejét. Ma megnéztem van-e mobiladat, nem volt. Gondoltam lehet meg kell rendelnem a mobil adatforgalmat. Megrendeltem 400 ft-rt 3x100 MG-ot úgy 1 órája, de még azt sem kapcsolták be.
(Nem szoktam használni mobil netet, mert általában megoldom wi-fin, vagy PC-n a netes dolgaimat, de ebben a rendkívüli helyzetben bármi történhet, és akkor jól jöhet a 10GB hozzáférés.) -
Usgyi
aktív tag
Sziasztok!
Elvileg kaptunk 10 GB extra mobilnet keretet, de ha a neten nézem, én nem látom.
Erről van valakinek infója?Köszönöm a választ!
-
xy.zsolt
őstag
Na, felhívtam az ügyfélszolgálatot....azok küldtek valamilyen 4G alapkód csomagot a mobilomra....telepítettem és ki-be kapcsoltam a mobilt. Most legalább már H és H+ erősséget ír ki a mobilnethez nem Edge-et...de ezt betudom annak, hogy zárt, árnyékolt helyen vagyok. Eddig 4G lefedettségű helyeken is csak Edge volt
-
xy.zsolt
őstag
az van....be is van jelölve a beállításoknál, hogy 4G, 3G, 2G hálózatra, de most kiszedem és megnézem
-
xy.zsolt
őstag
Ez a Bluenetplusz net tényleg csak 3G-n "hasít"? Ha igen akkor ezt miért nem írják ki...pl oda ahova az árát
-
-
Egy ideje nem jelzi ki a
*102#
kód a bónusz percek számát. Nálatok sem, vagy egyedi probléma? Online ügyfélszolgálat szerint megvan még az összes. -
valakky
aktív tag
válasz
#73820095 #8255 üzenetére
Az utolsó sms-ben amiben közölték, felfüggesztik, de adtak egy kódot, az nem működött, így végül telefonon kellett egyeztetnem.
Előfizu megújult végül, de internet nem volt.
Mobilinternet testreszabása menüben konkrétan azt írta, hogy Önnek nincs mobilinternet-díjcsomagja
Egyenleg és forgalomban pedig mutatta a blue net XXL-t. Meg az egyenleget, annyit mint a felfüggesztés előtt. A pénzes egyenleg is annyi volt.
Aztán néztem Mobilinternet testreszabása menüt kínomban és onna plusz kínomban megrendeltem egy blue net plusz csomagot. Utána érdekes módon, egyből lett net.
Jelenleg így néz ki -
törölt tag
válasz
valakky #8253 üzenetére
Ez zavaros, és nem világos, h ki kivel van.
Akkor most egyeztettél v sem?
Milyen másik menüben?
És most akkor mi van?
Milyen 2?
Mert ha elfelejtetted, és csak utólag, akkor lehet, h az van, mint az elfelejtett feltöltésnél, vmi olyasmi, h a pénz megmarad, de az adatkeret nullázódik. -
Infó: Az online adategyeztetés a BlueMobile oldalán 2 különböző telefonszámmal is hiba nélkül sikerült. A visszaigazoló SMS 1 órán belül megérkezett.
-
valakky
aktív tag
Sikerült nem figyelnem erre az éves egyeztetésre. Igazából egy sim-es rúterben van a kártya. Csak arra figyeltem fel, hogy 3 nappal a feltöltés után nincs net. Pedig kaptam a szépséges sms-eket. Még kód is volt az utolsóban, hogy innentől azzal léphetek be és végezhetem el az adategyeztetést. Persze nem működött, így végül telefonon kellett. Megtörtént, sms jön, hívást lehet indítani, net továbbra sincs csak a bluemobil oldal érhető el. Ott kíírja, hogy meddig és mi, meg ott a 3 gigás csomag, meg hogy mennyi fogyott belőle, meddig érvényes. A másik menüben meg az fogad, hogy nincs is aktív mobilinternet előfizetésem. Megrendeltem a gigásat, hogy akkor ezt a 2e ft-ot benyelték. Most van kettő is, ugye 2 különböző lejárattal. Tökjó, köszi szépen telekom. Persze biztos lehetett volna telefonálgatni.
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest