- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megoldások IBS/IBD-re
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vajaskinyír újragondolva
- Asszociációs játék. :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Itt az első.
Lehetséges ezt módosítani?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz mayday00 #2393 üzenetére
Nem emlékszem a nevére, de német volt a CD lemez, amely egyetlen év után "elfelejtett" néhány adatot, és állapota egyre csak romlott.
Azóta inkább több pénzt adok ki, de legyen minőség.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Sasmadar67 #2384 üzenetére
Egy fényes karrier kezdete. Gratula.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
Idézek saját magamtól.
"Ha a formatálás után csuklóból kezeli a BD-RE DL 50 gigás lemezt, nem leszek hűtlen hozzá."Valami olyasmi ez, mint az öreg feleséghez ragaszkodni, holott szebbnél szebb csajokkal válthatnád le őt.
Az XP minden igényemet kielégíti. No persze, ha párszor "bemutat" még nekem, akkor elválunk, és hadd jöjjön az új társ.
Megjegyzendő itt lapul a szekrényemben a Win95, Win98, Win2K telepítőlemez. Mindegyik rendszerről nehéz szívvel váltottam.
Ami azt illeti, a Win2K szerintem a legstabilabb rendszer. Kár, hogy eljárt felette az idő.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Már nem szívesen váltanék, szeretem a megszokott, "rongyos régi" dolgokat.
Ha mégis, a Win7 30 rugó körül van, ami ugye nem kevés.
Jó, az XP sem volt olcsó, de megkívántam, és magamévá tettem. Megelégedéssel használom. Ha a formatálás után csuklóból kezeli a BD-RE DL 50 gigás lemezt, nem leszek hűtlen hozzá.
Szóval a Win7 nagyjából ismerős, de drága. A Win8 elméletileg 8 rugóból megúszható, de számomra ismeretlen terület. Nem ismerem, fogalmam sincs, hogy egyáltalán az eredeti problémámon kívül nyújtana-e olyan szolgáltatást, örömöt, hogy megérje a váltást.gg72: Van, Toshiba UDF 2.5-ös.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Örömmel jelentem, hogy megoldódott. Ha valaki hasonlóval küzd XP alatt, irány egy haver, akinek Windows 7 SP1 a rendszere.
-
Vakegérke
félisten
1.21-es a firmware, ma frissítettem. A lemez Panasonic, mint a 25 gigás, mást nem próbáltam, kezdő vagyok még ezen a téren. Nincs emulátor.
Megpróbálom még a Nero 8 trialt, hátha boldogul vele.Köszönöm a törődésed.
-
Vakegérke
félisten
Üdvözlet a fórumozó társaknak.
Bugyuta problémám van. Képtelen vagyok formattálni egy 50 gigás Panasonic BD-RE DL újraírható lemezt. A 25 gigás RE lemezzel nem volt gond, ezzel viszont nem boldogulok.
Pioneer BDRW BDR-207D újraíróm van, próbálkoztam az ImgBurn-nel, és az Ashampoo Burning Studio 2012-vel is.
Az ImgBurn ezt mondja:
I 14:50:30 Erasing Disc...
W 14:50:30 FormatDisc(FT: 0x31, FST: 0x02) Not Supported!
W 14:50:30 FormatDisc(FT: 0x31, FST: 0x03) Not Supported!
W 14:50:30 FormatDisc(FT: 0x31, FST: 0x01) Not Supported!
W 14:50:30 FormatDisc(FT: 0x31, FST: 0x00) Not Supported!
E 14:50:30 Failed to Erase Disc! - Reason: Invalid Command Operation Code
E 14:50:30 Operation Failed! - Duration: 00:00:00Hogy kéne?
Előre is köszönöm a választ.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Autós topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- MIUI / HyperOS topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest