Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-10-15 15:37:04

LOGOUT.hu

BD lemezek ajánlási sorrendje (írásminőséget és tartósságot illetően az eddigi itteni és külföldi fórumok tapasztalatait összegezve) gyártók (MID) és márkák alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3970) GeryFlash


GeryFlash
veterán

Sziasztok!

Korubelul 1.5-2 eve vagtam bele a bluray filmek gyujtogetesebe, bar ne tettem volna... :D Az egyik legnagyobb fajdalom az egesszel, hogy amellett hogy rengeteg penzt visz el, az az, hogy nagyon sok jo film soha nem jott ki, es nem is fog kijonni magayrul blu-rayen. 3 megoldas maradna:
- angol blurayek rendelese --> angol tudasom eleg arra, hogy felirattal teljesen ertsem a filmeket, de mivel gyanitok sajat magamnal egy lightybb OCD-t, nagyon zavarna ha vegeysen lennenek szinkronos es angol blurayek a gyujtemenyben
- enkor + kiirni az 1080P-s ripeket blurayre + nyomdaba borito es lemeznyomtatas --> ez adna magat, de akkor igazabol azt a kerdest is felrakhatnam magamnak hogy miert nem toltom le a top300 filmet es irom ki 2 kulso HDD-re...
- DVD --> szinten nem idealis, de jelenleg erre hajlok a leginkabb

A kerdesem az lenne, hogy a bluray lejatszoknal az upscaling az mennyire mukodik jol, van-e esetleg kifejezetten olyan lejatszo ami ebben nagyon eros, es mondjuk a DVD-s kepbol tudna egy Netflix 1080p szintu dolgot csinalni?

A masik az ilyen altalanosabb kerdes: hogy latjatok, van esely meg arra hogy olyan filmek egyszer megjelennek magyarul BD-n mint mondjuk: Amerikai pszichó, Az élet szép, In Bruges, Amerikai szépség, Egy asszony illata, Életrevalók, Hetedik, Az utolsó éjjel vagy mondjuk a Trainspotting?

Szerk: Amennyiben rossz topikba irtam egy utbaigazitast megkoszonok, ezt talaltam a legrelevansabbnak :D

[ Szerkesztve ]

Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.