Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Vikthor #3653 üzenetére
Csak ismételni tudom magamat: ha legalább olyan, vagy jobb kép- és hangminőséget akarsz, mint amit Denonod produkált, akkor a Pioneer BDP-LX55 a Te lejátszód.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
digikábeles
aktív tag
Érdekes cikk a tervezett avulásról:tevezett avulás
-
BBéci
legenda
Nem lehet egyetlen készüléket legjobb ár/érték arányúnak kinevezni, mert a BDP-160 és az LX55 is megérdemlik ezt a címet a maguk kategóriájában.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Jelentős előrelépés lenne, csak az a kérdés, kihasználnád-e a Qdeo processzor képességeit. Milyen képmegjelenítőhöz csatlakoztatnád?
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
Egyértelműen jobb a képminősége a 450-nek, de ahhoz, hogy ezt valóban kihasználd, hogy lásd is minden percben, ahhoz nem biztos, hogy elegendő a D8000 LCD TV. Határeset.
Hagyjuk a LED TV elnevezést, mert az nem egyéb, mint marketing bullshit. A pontos megnevezés: LED háttérvilágítású LCD TV, de az hosszú és felesleges. A LED legfeljebb a kisebb teljesítményfelvétel és a laposabb kivitel miatt érdekes, képminőség szempontjából szinte semmi előrelépést nem jelent a CCFL-hez képest.
[ Szerkesztve ]
-
Zol33
tag
Sziasztok!
Ha elsősorban NAS-ról szeretnék filmeket nézni (főleg felirattal), illetve alkalmanként DVD/Blu-ray lemezről, akkor melyik lejátszó lenne a legjobb választás? Dune Smart B1, Pioneer 160/450, Samsung F7500, esetleg valami más?
-
Zol33
tag
Köszi, akkor az első gondolat még mindig a legjobb
-
Flashget
félisten
Pio 150-t nem kapni már?
Mert mintha valaki azt írta volna a 160 szarabb mint a 150 eközben szinte csak 160-ról írtok.Realme GT Master Edition
-
sarkan
aktív tag
Pioneer BDP 450 magyar nyelvű útmutató honnan tudom letölteni?
-
BBéci
legenda
válasz Csabroncka #3670 üzenetére
Ingyen nem fogják elküldeni.
-
spiky03
veterán
Milyen formában kell elmenteni az srt feliratokat a büntetlen workshopban, hogy jó legyen? Mert az étkeztetés betűk helyet mindenféle írásjeleket ír.
Amúgy rájöttem, hogy lehet a felirat helyét és színét is módosítani az új fw-vel.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
blakey
titán
válasz spiky03 #3675 üzenetére
Kínai firmware. Gondolom nincs benne minden karaktertábla, egyáltalán van választási lehetőséged?. Gyári firmware-rel ilyet nem csinál.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
spiky03
veterán
Igen az.
Emlékeim szerint azzal nem volt ilyen.
Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy külső feliratos filmeket/sorozatokat nem nagyon néztem, mert ugye a NAS-ról azokat nem látta, így bele muxoltam az mkv-ba.
Így meg ugye néha-néha lemaradtak a mondat végek.
Flashget-nek el is küldtem a fényképeket, amiken látni, hogy nálam hogy jelenik meg, meg az srt-t is, meg magát a filmet is, amibe már beletettem a feliratot.Ha gondolod elküldöm neked is, hogy nálad mi a helyzet vele?
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
blakey
titán
válasz spiky03 #3677 üzenetére
Nekem elküldted a képeket. Válaszoltam is, hogy nálam nincs ilyen gond.
Amiket eddig megnéztem azzal nem volt ilyen gondom, de ez a lejátszó továbbra sem váltja ki a médialejátszót. MKV-ra továbbra is a DUNE-t használom. Pio-val csak lemezeket nézek meg néha egy-egy sorozatot hálózatról, de nekem ott sincs gondom vele. Universal Media Servert használok DLNA-nak.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
BBéci
legenda
Az a kínai firmware azért készült, hogy a BD-játszót minden olyan funkcióval felruházza, amit egy médialejátszónak tudnia kell, sőt, annál is többet. Az más kérdés, hogy nem sikerült tökéletesen, ezért az a véleményem és az álláspontom, hogy a Pioneer Blu-ray lejátszókat (is) arra kell használni, amire tervezték őket: BD-lejátszásra.
-
blakey
titán
Ezzel most mega akartad erősíteni a véleményemet?
-
blakey
titán
-
BBéci
legenda
válasz Csabroncka #3683 üzenetére
Dehogynem, valamint plazmatévével is.
-
spiky03
veterán
válasz Flashget #3685 üzenetére
Akkor itt is.
Nagyon érdekes.
Így már teljesen tanácstalan vagyok, hogy nálam mi lehet a hiba.Nah mindegy, úgy érzem ez sohasem fog kiderülni, így ez van ezt kell szeretnem. Eddig is megvoltam vele, ezek után is megleszek.
Mondjuk a külső feliratra mondhatna valaki valamit, hogy mibe mentsem le másként az srt-t, hogy ne legyenek benne azok a jelek.
Mert amit BBéci írt azt nem tudom, hogy mi lenne.Thx
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
BBéci
legenda
válasz spiky03 #3686 üzenetére
Pár hónapja OPPO-val szenvedtem, egyszerűen nem volt hajlandó normálisan megjeleníteni a The Last Stand feliratát, pedig mkv-ban volt. Kódoltam mindenre, de hiába. Végignéztem úgy, mert érdekelt a film. Aztán megérkezett az A-400 és hibátlanul megjelenítette ugyanazt a feliratot.
Ezért írtam, hogy a Blu-ray játszókat optikai lemezek lejátszására érdemes használni, semmi egyébre. Nem médialejátszók. Hackelt firmvare-rel sem.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Flashget
félisten
válasz spiky03 #3686 üzenetére
Szerintem meg van a bibi. nem kellett volna az a sufnis fw-t felrakni
Nálam lejátszotta jól mind a beégetett mind a mellé rakott feliratot és többször is váltogattam a subtitle gombbal.
Egészen addig amíg nem nyomtam meg a Function gombot majd a kiválasztottam a sáv 2-t.
Na ekkor a mellé rakott feliratban kínai írásjelek jelentek meg és a mondat is összevissza jelent meg.
Vissza a berakott felirathoz és az teljesen jó.Realme GT Master Edition
-
spiky03
veterán
válasz Flashget #3688 üzenetére
Biztos, hogy nem azzal van a baj.
Mert mint írtam is, hogy az eredeti gyári fw-el is jelen volt az a probléma.@(#3687) BBéci
Igen tudom BBéci és értem is. De jelenleg ez van és ezt kell szeretni, mert nincs most felesleges 40 ezrem egy média lejátszóra. Mert előbb inkább a hangfalakat cserélném majd le minőségibbre, hogy a Pio VSX-920-as jól érezze magát.
De a távlati tervben benne van egy média lejátszó megvétele is. De az majd csak a legvégén.
Addig meg együtt tudok élni ezzel a "problémával".
Csak érdekelt volna, hogy mi okozhatja ezt a jelenséget nálam. De úgy érzem ez egy újabb X-akta.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
blakey
titán
válasz spiky03 #3689 üzenetére
Bp-i vagy? Lehet, hogy már kérdeztem.
-
BBéci
legenda
válasz Flashget #3691 üzenetére
A tévék is kevesebbet tudnak DLNA lejátszással, mint USB-n csatlakoztatott tároló esetén, ez van. Ilyenek miatt fel sem merül bennem, hogy hálózattal vacakoljak és szívassam magam.
-
-
blakey
titán
válasz spiky03 #3696 üzenetére
Az oké, de előfordul, hogy már nem aktuális vagy ideiglenes.
Szerintem taliznunk kéne, megnézném, hogy mi a gebasz nálad.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest