Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Amygdala pipa, most a Mikulással küzdök.
-
Djuree
félisten
mert vmilyen tulajdonságod nem elég hozzá. de írja miből mennyi kell, meg tudod nézni, vagy a gugli a barátod. de jó lenne ha nem kérdeznél meg minden szart hanem megpróbálnál magad utánanézni, hamarabb meglennél és nem basznád fel a fél fórumot idegileg....bocs de muszáj volt. no offense.
-
melega
őstag
krik hammert nem engedi használni a játék 3000 lélekért vettem.
Ezt írja: Cannot equip as item's attribute requirments not metLehet hogy laikusat kérdezek, de miért írja, és miért nem használhatom még a kalapácsot?
-
melega
őstag
Túljutottam az első főellenségen a Bloodborneban, még van egy csomó a hídon a madárembert elgyőztem 20 estus flashből 2 maradt.
-
Preda
aktív tag
Megvan a Shadow of Yarnham is trükkös csávók ezek.
Pont 20 potit használtam el asszem.
Lassan kezdek ráérezni , hogy kell játszani a bloodbornet. -
Preda
aktív tag
válasz
Kvelstadt #691 üzenetére
A cleric beast-et azért jó előbb megölni mert, közelebb van Gascone hoz.Jobbra le a hídnál utána át a házon megint jobbra, majd a két behemoton túl, le a lifttel onnan ballra keresztül a csőcseléken majd fel a lépcsőn.
Tegnap este mellett a Witch of hemwick is.Első próbára.Nem néztem végigjátszást gyanús is volt a nagy tér.Itt a video.
Most a forgotten woods bossnál vagyok.Ezek is aranyosak. -
Jaja a bb-be nincs olyan gyakran mentési pont.
A második vag a cleric beast után lesz vagy gaszkon atya után. De a beast-essel nem vagy sokkal előrébb mert utána zsákutca vagy.
Talán onnan közelebb van gaszkon bossfight de nem biztos. Nem emlékszem.
Én mondtam neked hogy csak bizonyos szemszögből nézve könnyebb mont a ds de ez sem azt jelenti hogy könnyű.
Jobb a dodge (nekem jobban tetszik) de cserébe agresszívabb is a játék azaz itt a ds-es gurulgatás nem sokat érne.
Ha nem tanulod meg, nem veszed fel ennek a játéknak a ritmusát akkor leszel még bajba mert ezek nem a legnehezebb bossok de még a pályán sem itt vsnnak a legdutvább ellenfelek. -
melega
őstag
Igazatok volt a Bloodborneba a főellenségek még gyorsabbak, agresszívabbak erősebbek, mint a Dark Soulsba.
Az első boss fight nem megy, és az a baj hogyha elhasználom az estusaimat és meghalok akkor Yarnam központjából kell eljutni oda, mert hamarabb nincs mentésem. Alig fogy az élete a bossnak.A másik hogy offline játszok, mert nem bírja azt a netünk hogy apukám dolgozik rajta egész nap én meg online játszok lefagyna állandóan a net, és újra kelle indítani a routert, és a modemet.
-
A bsb-nél ott haltam sokszor hogy a vége felé bemérgezett és nem tudtam bevenni az ellenszert.
Azóta meg chslic-be már rengeteget megöltem parry-vel.
Ameliaval is megszenvedtem.
Nehezen indult a játék hiába ds-féle játék. Szokni kellett a mozgást meg mindent amiben kicsit is eltér a ds-től.Ja. Nekem meg az jött le hogy amelia-nak hívják.
-
Preda
aktív tag
Na ismét sikerült két bosst megölni. A blood starved Beast-el megkínlódtam.Volt vagy 20 try. Nagy nehezen csak leütöttem. Aztán valahogy ráakadtam Vicar Ameliara is.Az meg nagyon könnyű lett. Másodikra meglett. Beast vid
Amelia vid
Igaz , hogy Amelianal véletlen megidéztem Henriettet is.Vicces mert pont így hívják az asszonyt.Másnak is ilyen könnyen ment Amelia? Pedig féltem tőle. -
japunk
aktív tag
Engem tegnap ugy felhuzott Yahargul a sok szemet bell maidennel, hogy inkabb beraktam a Dark Souls 2-ot piheneskepp.
-
pomk
őstag
-
-
Djuree
félisten
válasz
Rigormortiis #675 üzenetére
ott nincs npc. nekem első végigjátszásban elsőre meglett, annyi h alatta kell lenni végig és a farkát csapkodni, sok hp-ja van de úgy nem tud sebezni, esetleg néha egyet-egyet. ha taktikázol úgy szarabb...
-
japunk
aktív tag
Nyugi sracok, kepben vagyok mindennel. Az a kocsog frenzy...
-
Djuree
félisten
válasz
Rigormortiis #671 üzenetére
ott még egyszerű amygdala. majd a chaliceben.
-
japunk
aktív tag
Ez eddig oké, Henryket eddig is megidéztem de képtelen voltam megölni azt a %@$!!+"-ot!
Áram védettség megvan. Főleg arra irányult a kérdésem, hogy ezután is megtalálom-e őt? Ugye Rom után inaktív lesz a Hypogean Gaol lámpa, valahogy vissza lehet oda térni? Vagy csak szimplán ölessem meg magam megint egy snatcherrel aztán ott vagyok?
-
japunk
aktív tag
Szevasztok srácok!
Tegnap legyűrtem Romot, van mód rá hogy ezután öljem meg Darkbeast Paarlt? Előtte próbálkoztam vele de még nagyon kis csicska voltam hozzá.
-
Adam_Shepard
addikt
mi ez itt?
UC4 meg Mafia a Bloodborne topikban???
Élménytábor???
-
melega
őstag
Lecseréltem a Mafia 3 előrendelését az Uncharted 4-re, és Bloodbornerra 22 000 Ft lesz összesen. Csütörtökön jönnek.
Majd a Bloodborneba ha elakadok kérek segítséget. -
Nem arról volt szó hogy becseréled az összes játékod (Már mindenki ismeri a listát) és megveszed használtan?
Mer az oké hogy a maffiát megveszed de ezt meg szerezd meg a használt játékaidból.(#652) v450
Ezt hogy érted? Platformonként, összesen, adott pillanatban vagy hogy? -
v450
tag
Hol lehet megnézni hogy mennyien játszanak?
-
Preda
aktív tag
Igen, köszi végül meglett a kill.Megkerestem hozzá a zene dobozt is.Sajna csak hét végén leszek ps közelben
.Egyre jobban tetszik ez a fajta játék. Plusz világ életemben pc-s voltam az irányítást is szokni kell. Kivéve amikor sárga kártyás gépek voltak, de az régen volt sokan már nem is hallottak róluk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest