- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gsfbandit
üzenetére
Hy!
Én az ork karddal toltam, az Elf Sword-hoz kezdetben nem elég erős dicső lovagom.
Aztán mire már érdemben tudta volna forgatni, jött (azt hiszem) a Hooked Sword! Na, az ám a szerszám!
A végjátékban pedig a Double Sword, kegyetlen, főleg, ha sikerül előcsalogatni a Wrath of the Gods nevű kombót! Az utolsó pálya legkisebb főszörnyét két ilyennel felszeltem!
Akár a párizsit. 
spirit007: Igen, ez aranyos húzás.
Kár, hogy max. az első pályákon lehet megjátszani. A későbbi csontikat még normális pengével is nehéz legyűrni, nem fogják megvárni, hogy a haverjuk fejével verd szét őket... 
Bár lehet, hogy inkább valami emberesebb buzogánnyal kellett volna irtanom őket, azt kevésbé szeretik, mint a kardot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS R6 - Kevés expó - Újszerű -
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Gyors, vékony ÉRINTŐKÉPERNYŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD)!
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán mire már érdemben tudta volna forgatni, jött (azt hiszem) a Hooked Sword! Na, az ám a szerszám!
A végjátékban pedig a Double Sword, kegyetlen, főleg, ha sikerül előcsalogatni a Wrath of the Gods nevű kombót! Az utolsó pálya legkisebb főszörnyét két ilyennel felszeltem!
Akár a párizsit.