Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
napocska2
senior tag
Sziasztok!
Most tettem fel a Win7-et meg az 1.8.5-ös utorrentet és meglepve tapasztaltam, hogy az állapotsoron nem mutatja a feltötött mennyiséget. Megpróbáltam az 1.8.4-es, de az sem mutatja, pedig Vista alatt nem volt gond vele.
Nincs ötletetek, hogy hogyan csalogathatnám elő? -
napocska2
senior tag
Szia! Ennek az üzenetnek a kiküszöbölésére én is nagyon kíváncsi vagyok!
Valahol azt a tippet olvastam, hogy be kell állítani a rendszergazdai jogokat (Win7) az utorrentnek. Nálam sajnos akkor el sem indul a rendszerrel, sőt folyamatos homokórába futottam a legutóbbi próbálkozásom alkalmával...Szóval, ha valaki tudja a megoldást, ne fogja vissza magát és ossza meg velünk!
[ Szerkesztve ]
-
napocska2
senior tag
Szerintem nem egyedi eset volt az. Nálam is össze-vissza seedel a 2.2, a feltöltési diagram rosszabbul fest, mint a hullámvasút és az ikonja is rendszeresen eltűnik.
A korábbi verzióval semmi problémám nem volt. /64 bites Win7 Prof.-on gyűröm./
Remélem, gyorsan születik egy tényleg stabil változat is... -
napocska2
senior tag
Nekem is hasonlóak voltak a gondjaim, az előbb gyorsan frissítettem is. Viszont még maradt egy apró szépséghiba, a statisztikában elég érdekeseket mutat a letöltve/feltöltve ma mezőkben. Másnál is előfordul, vagy csak én vagyok ennyire szerencsés?
-
napocska2
senior tag
Nálam is pont ugyanez a kiborító probléma állt elő néhány napja. Tegnap már alig-alig döcögött a feltöltés. Az előbb maceráltam a beállításokat és most úgy fest, hogy stabil egyenest mutat a le/feltöltés sebessége. Ugyan még csak 10 perces adatom van, de már látszik a különbség. Tehát: Beállítások/Haladó/Átmeneti tár-nál alul, a Lemezre írás és olvasás átmeneti tárazásának tiltásánál kivettem a két pipát és újraindítottam az utorrentet. Próbáld ki!
-
napocska2
senior tag
-
napocska2
senior tag
Szia!
Itt találsz egy jó kis leírást, hogy hogyan kell az utorrentet beállítani a privát torrenthez.
-
napocska2
senior tag
válasz bAtt001 #9714 üzenetére
Én is pont ugyanígy jártam vele! Csak nálam a noti igen rövid idő alatt eléri a 49 fokot és ezt a hőmérsékletet már rossz néven veszem. Ráadásul süti is a bal tenyerem, ha éppen írok valamit.
Ilyenkor aztán kénytelen vagyok teljesen kikapcsolni az utorrentet, mert az sem segít, hogy már csak 4-et engedek egyszerre visszatölteni 150 KB-tal. Negyedóra pihenő, aztán lehet folytatni a következő riasztásig. Majdcsak eljön már a tél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 2 ESZKÖZ 1 ÁRÁÉRT VASÁRNAP ÉJFÉLIG - NOD32, Internet Security, ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest