- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo-geo
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #48532 üzenetére
Miért is kellene elfelejteni a HDD-t, torrentezésre?
1,5TB HDD, 103 futtatott torent, este 19-21 óráig, bent vagyok bőven 50 ezer alatt.
Minek legyek előrébb? -
Imi1981
veterán
válasz
Írtam utána hogy ellenőríztettem vele a nap folyamán 10-20 torrentenként egyszerre és jó lett. Minden rendben volt. Itt valami usb kapcsolati hiba lehetett ami megzavarta a qbittorrentet.
Amúgy meg nem váltom ki ssd-re mert rohadt drága! Vagyis tervezem hogy szép lassan leváltom de nagyon lassan hogy egyszerre ne kelljen sokat költeni rá. De ez még a jövő zenéje. Nincs gondom a hdd-vel és mindig vissza seedeli többszörösen! Persze több hónap / évet is seedben van sok torrent úgyhogy ráér seedelni. Jelenleg 7 TB van hdd és ez ssd-ben nagyon nem kis összeg. Őszintén egyszerűen nem éri meg jelenleg. -
norba69
senior tag
válasz
60 TB-t seedelek 4 merevlemezről, és simán megy 145 MB/s-el a feltöltés, ha éppen annyira viszik. Napi 5-7 TB upom van, ritkán még több is.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Ha van kinek seedelni, ami nap közben teljesül, akkor a digi netem feltöltése ki van maxolva és a feltöltésem 3/4-t a hdd-k generálják. Azért a 40TB hdd-t nem kevés összeg kiváltani ssd-vel, vannak itt többen is, akik még többel nyomják, akár 100TB felett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest