- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
vesir
tag
Nektek sem megy (már megint) az autodl magon? Kb. 12 órája nem ad hozzá semmit.
-
C. s.
addikt
válasz
Infinity70 #40191 üzenetére
Te kis pletykás!
-
gahor72
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Digi a szolgáltató. Nincs nat néztem.
Elég régóta torrentezek, pc-vel, nassal. Az általam ismert hiba lehetőségeket
átnéztem.Csak a tm újra telepítés nem volt még. Router fw frissítés után reset, majd pontról pontra beállítva(3x is) csinálja ezt. Szeretem ha normálisan müxik minden, ezért is zavar a port próba hibája. -
gahor72
aktív tag
Sziasztok! Ide is beírom a nyomorom hátha: Beállítottam az ax92u-n a portforwardokat. A transmission GUIjában a port próba mégis hibát dob,no response.A port checker oldalak ugyan arra portra nyitottat mondanak.A router is rendszernaplóban is ott van a port.Eddig nem volt gond a GUIban sem.Mi a gond? Qnap nason fut a TM.
Köszönöm -
IP1954
aktív tag
A pontos szöveg:
Minden olyan torrentre, amelyből minimum 5%, vagy minimum 200 MB le lett töltve (amelyik korábban elérésre került), seed kötelezettséget ró ki a rendszer. Ezt a kötelezettséget alapvetően két féle módon lehet teljesíteni:
- Visszatöltött adatmennyiséggel (1.0-s arány)
- Seedben töltött idővel (minimum 48 óra a torrent méretétől függően)A visszatöltendő mennyiség megegyezik az adott torrentből letöltött adatmennyiséggel, tehát az 1.0-s torrentenkénti arány elérése a cél. A minimum seedidő 48 óra, amihez még hozzáadódik a letöltött adatmennyiség GB-ban számolt méretének 0.4-szerese órában, illetve az imént említett torrentenkénti aránnyal dinamikusan csökken.
Hátravan=(1-arány)*(48+0.4*letöltött adatmennyiség)-seedben töltött idő
- arány -> az adott torrenten elért arány
- letöltött adatmennyiség -> az adott torrentből letöltött adatmennyiség
- seedben töltött idő -> szintén az adott torrentre vonatkozikA kötelezettséget bárhogy lehet teljesíteni, akár egyben, akár megszakításokkal. A rendszer csak a hónap végén ellenőrzi a seedkötelezettséget, tehát minimum 2 hét, maximum 6 hét van a teljesítésre. Ekkor (és csak ekkor) dönti el a rendszer, hogy az adott torrent megfelelően vissza lett-e töltve, vagy sem (visszaseedelt torrentek száma, hit’n’run-ok száma). A hónap végén, minden 14 napnál régebben letöltött torrent, törlődik az aktivitás menüből.
-
Rimuru
veterán
válasz
Dragon3000 #40185 üzenetére
Jogos, ezekkel nem szamoltam.
-
-
C. s.
addikt
válasz
Intruder2k5 #40179 üzenetére
Köszi! Akkor jó, nem is gondoltam, hogy ennyire előkelő helyen állok. 28000-35000. között szoktam lenni.
IP1954:
Köszi szépen, ez megmagyaráz pár furcsaságot. Egy kicsit összezavart ez a következetlenség, azt hittem, valamit félre értettem a szabályzatban. Akkor fölösleges izgulnom.
Némi infó valóban jól jönne időnként.
-
IP1954
aktív tag
Leegyszerűsítve:
30 napod van arra, hogy az aránnyal (1) vagy az idővel (48 óra) illetve ezek kombinációjával teljesítsd a seed kötelezettségeidet. A hónap közepétől a hónap végig az említett statisztika nem egyértelmű, de úgyis tudod, hogy mit kell tenned.
A helyezésnek egy év tagság után van jelentősége, amikor 50 ezer alatt Elit lehetsz, ami többlet jogokat és információkat jelent. A jogok nekem nem sokat számítanak, mert egyébként is teljesítem a kötelességeimet, de az információk jól jönnek, pl.:
Miért lett valami törölve (log - torrentek naplózása)?
(Jobb lenne, ha ezt mindenki láthatná alapból.)
+
Ha valamit újra letöltöl, és a határnap közelében vagy, akkor azt hit'n'runnak jelzi amíg nincs teljesítve, ez főleg letöltés közben lehet meglepetés, mert utána hamar teljesítődik a kötelezettség.
-
Grougon
tag
sziasztok,
hogy lehet qbit rss downloaderbe beállítani hogy az összes [Film (HUN HD)] 2160p torrentet töltse le automatikusan? a sima film hun hd megy de ha hozzárakom hogy 2160p akkor nem dob ki egy találatot se.
köszi -
-
C. s.
addikt
válasz
Intruder2k5 #40175 üzenetére
Köszi szépen!
Tehát akkor ez nem egy diszkrét figyelmeztetés, hogy a rendszer szerint kezdek a tilosban járni, nem kell aggódnom, csak egy szimpla „Mi lenne, ha...?” tájékoztatás.
Nemrég szóba jött a helyezés. Nem különösebben izgat, csak nagyjából szeretném magam betájolni a térképen. A sereghajtó hányadik?
-
F34R
nagyúr
válasz
mgTerminator #40173 üzenetére
[link]
de ha torlod es felrakod a 64 biteset sincs nagy baj. a bealltiasok ettol fuggetlenek. -
-
C. s.
addikt
válasz
Intruder2k5 #40170 üzenetére
Köszi szépen!
Egyszer valamikor ez volt kiírva:
Seed kötelezett torrentek: 31
Lehetséges hit'n'runok száma: 1
Hit'n'runolható torrentek száma: 10Az első 2 sornak nem kellene megegyeznie? (Emiatt kérdeztem rá a témára, csak most találtam meg a pontos följegyzést.) Nem szokásom meglógni a seed elől, abból, amit eddig letöltöttem, mindent teljesítettem, és azóta is seedelem, csak azt hagytam abba utána, amit töröltem vagy máshol tárolom. Ez becsületbeli ügy nálam, szóval nem ezért firtatom, csak szeretném érteni.
-
mgTerminator
veterán
qBitorrent 4.3.3-ból milyen portable verziót tudtok ajánlani? Most vettem észre hogy amit használok az 32 bites
-
-
nCore helyezésem: 1463 !!!
Sokat javult az általam qBittorrent-Win7 beállítás óta!
-
A lehetséges hit'n'runok száma azokat a torrenteket mutatja, amiken ha nem teljesíted a seed-kötelezettséget hónap végéig, akkor bünti lesz érte. Az aktivitás > összes torrent alatt az "elmúlt időszakban" futtatott torrentek láthatók. Az "elmúlt időszak" talán egy hónapot jelent, bár erre nem esküszöm meg, sosem néztem meg annyira. A jelenleg futtatott összes torrented a profilod alatt látható. Az összes amit eddig letöltöttél, sehol sem látható egyben, lehet sokat már töröltek is belőlük.
-
C. s.
addikt
válasz
TeeJay #40149 üzenetére
és (#40150) Dragon3000:
Ők is kitakarítottak, én is kitakarítottam, és helyreállt a rend!
Köszi szépen!
A lehetséges hit'n'runok száma: 2. Ez mit is jelent pontosan? Ezt a kettőt nem látja, hogy most is seedelem?
Az aktivitás > összes torrent alatt mit mutat? Mert ez közel nem az összes, amit letöltöttem. -
vesir
tag
válasz
podcast #40165 üzenetére
Vedd ki a pipákat azok elől, amiket nem akarsz letölteni. Vagy ha többet szeretnél kihagyni, mint megtartani, akkor szedd ki az összes pipát az "Egyiket sem" gombbal és csak a meglévő letöltött állományokat pipáld vissza. Ugyanígy pipálgathatsz fájlonként is a mappákon belül.
-
vesir
tag
válasz
podcast #40163 üzenetére
A kliensben ki tudod választani (qbit-ben Tartalom fül), hogy az állomány mely részeit töltse le. Ilyenkor partial seeder leszel, így is tudsz seedleni csak nem téged fog preferálni a kiosztásban. De ilyenkor ugyanúgy számolja a tracker az aktivitást, tehát a h'n'r listáról is el fog tűnni a megfelelő arány / idő után.
-
podcast
tag
Leszedem a felét egy 100GB-os torrentnek és nincs esély 1:1-ig visszaseedelni, ezért inkább leállítom a letöltést.
Be tudok állni valahogy seedelni anélkül, hogy letölteném a másik felét?
Úgy szoktam megoldani, hogy korlátozom 1kbyte sebességre a letöltést.Ilyenkor seedelek olyannak, aki 0-ról elkezdi letölteni?
-
-
Win7-en nincs probléma a fájl törlés, szempillantás alatt elvégzik.
-
zsolt_64
senior tag
válasz
Dragon3000 #40156 üzenetére
Jéé tényleg kösz az infót. állandóan küszködtem a "fattyú" torrentekkel.
Mondjuk ha az alapértelmezett helyet megváltoztatom, és úgy van beállítva akkor a qb elmozgatja és akkor kiderülnek a fattyú torrent fileok, de ez macerás. -
zsolt_64
senior tag
válasz
enginev3.0 #40154 üzenetére
Ha már törlés... be lehet állítani a qb ben hogy törléskor törölje alapértelmezetten a file-okat is ?
-
kory24
őstag
Az valami beállítástól van qBit-ben, hogy kijelölök pl 10db torrentet és törlés (fájlokat is merevlemezről) és ez elég sokáig eltart közben erősen terheli is hdd-t.
Sima törlésnek nem kellene iylen sokáig és megerőltetőnek lennie.
utorrentben nem is volt az, ezért gondolom valami beállítás gond lesz.... -
mpo
veterán
Amit 2 napja töltöttem le, (Hátravan 20 óra) tegnap este még ez volt:
Lehetséges hit'n'runok száma: 1
Ma reggel, pedig ez:
Lehetséges hit'n'runok száma: 0
Kijavították! -
enginev3.0
félisten
válasz
Dragon3000 #40150 üzenetére
Vagy épp RTL klubbos torrentek, amiket most töröltek
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest