Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
-
kory24
őstag
válasz paolinho #18323 üzenetére
Igen van.
A torrenteket megnyitod majd újra (akár gépről a .torrent fájlt vagy tracker oldaláról újra letöltve) és elérési útnak letöltésnel azt adod meg ahol van a cucc. (pl kész_Letöltések mappa) ekkor kliens észre veszi itt van es checkolja majd seedeli/folytatja letöltést.De legegyszerűbb ha a torrent kliens fájlait mented, majd új rendszeren visszamasolod, ekkor pont az az állapot lesz, nem kell a torrenteket ujra hozzáadni.
Utorrent esetén ez a user/app data/roaming/utorrent mappa.
qBittorent kliens esetén is hasonló lehet[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
válasz ReSeTer #18352 üzenetére
Szia.
Az a webui zip az utorrent mappájába kell, ahol a Beállítások is vannak. (users-neved-appdata-roaming-utorrent)
Ha 7070 port állítod be akkor routerben kell forwardolni gépedre, ami vagy statikus ip legyen, vagy ha dinamikus akkor meg routerben mac alapján fix cim beállítani (dhcp-mac addresse reserve vagy ilyesmi)
Még annyi, ha kívülről nem publikus ip-d, akkor kell egy ddns.net pl ami elérhetővé tesz. Ennek van gépen futó kliense, de tp-link routerekbe be id állítható. Ddns ingyenes, csak 30 naponta be kell lépni, de erről emailt is küld
-
kory24
őstag
válasz ReSeTer #18354 üzenetére
Ha dhcp-vel kapcsolódik géped routerhez és routerbe nincs beállítva mac alapján állandó ip gépednek, akkor nem mindig ugyanazt kapja, igy nem tudsz forwardolni se.
Vagy kézi ip beállítás gépen vagy automatikus (dhcp) de akkor routerbe mac alapján állandó ip. forward 7070 mindket esetben kell a géped állandó ip címére
[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
Nekem a 2.2.1 jött be legjobban.
Kinézetre egyszerű, nincs benne semmi csicsa, semmi extra.És normálisan működik win7, win8.1, win10-en is (régen winxp-n is ezt használtam)
-
kory24
őstag
válasz Glaz-dozfhut #18508 üzenetére
Néha az ncore is ilyen fura....
hitnrun oldalon azt írja stopped, de ha a profil oldaladra kattintasz ott meg ugyanazt a torrentet amit amoda stopped volt épp seedeled
-
kory24
őstag
Az újabb utorrentekbe be lehet állítani a kurzor színét?
A 2.x-be sokkal sötétebb volt, sokkal jobban lehetett látni melyik torrent van épp kijelölve.....
-
kory24
őstag
Érdekes, a futó torrenteket látja a tracker.
Nálam is Telekom vonalon ADSL net nem elérhető nCore, de telenoros mobilnettel igen.
-
kory24
őstag
http://index.hu/tech/2016/10/03/nem_tiltja_az_ncore-t_a_telekom/
[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Nektek megy rendesen nCore?
Nekem pirosan állnak torrentek....
-
kory24
őstag
válasz proly01 #19902 üzenetére
Lehet nálad más...
Nekem is ilyesmi volt amíg 10mbites ADSL merem volt dlink321b modemmel. Ha ment Torrent net lassabb volt, válaszidő megnőtt. Bár főleg csak letolteskor.
Váltottam 30mbitesre és ehhez adott T speedport modemet. Mostmár ha max sebességgel is megy a Torrent akkor se lassul a net.
Tehát a lényeg lehet modem miatt van jelenség nálad
-
kory24
őstag
sziasztok!
qBittorent-ben nem lehet azt beállítani, hogy fejlécben mutassa az aktuális sebességeket, mint utorrent?
Mind a programban, mind tálcára letéve..... -
kory24
őstag
A távoli elérés, hogy kell beállítani?
Ip címhez vagy domain-hoz kellene írni valamit?
vagy alternatív webes ui kell használni?
-
kory24
őstag
Qbittorrent esetén az "elakadt" állapot mit takar?
Elég gyakori -
kory24
őstag
válasz havri1 #31084 üzenetére
Én is akárhányszor próbáltam áttérni utorrentről qbit-re, mindig ez az elakadt hiba kényszerített vissza,...
Mivel gyenge neten, egyszerre csak 1 letöltés mehet, és marha idegesítő mikor az elakadt-ra vált és nem indul el miatta a többi sem...
hardver hiba kizárva, minden alkatrész fiatal, garanciás.
Sehol máshol nem jelentkezik semmilyen hiba / abnormális működés....(intel B360 chipset, i3 8100 cpu, WD Purple HDD)
-
kory24
őstag
válasz TeeJay #31108 üzenetére
Igazából semmi szenvedésem nincs az utorrenttel...
Csak mivel már nem frissítik, nem fejlesztik, ezeréves (2.2.1) ezért váltanék.
(meg talán biztonsági okokból)30 megás nettel nemhiszem gyorsabb lenne bármelyik kliens is, ugyanakkor ekkora sebességel a hdd sem "teker"
1 hasznos dolog van utorrentben, amit szeretek és használok es qbitbe nem láttam, az a mester gomb.
Van benne ilyen? -
kory24
őstag
Az, hogy mi értelme itt most irreleváns.
Tudom nagyon kis százalékát érinti usereknek.
Pl esetemben ha megy kliens otthon, én melóban és család valamelyik tagja nem elégedett nettel, úgy gondolja torrent miatt van, ezért fogja és bezárja (kilép).
Tudom aki ért hozzá megtalálja feladatkezelőben úgyis....
-
kory24
őstag
válasz TeeJay #31126 üzenetére
Nem kell győzködni, akarok váltani persze.
Csak nem azért mert "szenvedés" lenne az utorrent vagy, mert nem lenne kompatibilis a win10el.Igazából semmi bajom vele, csak tudom már nem lesz fejlesztve, míg pl qbit igen.
Pl qbit tetszik be lehet állítani hozzáadáskor törölje. torrent fájlt.Eddig mindig az elakadt hiba előjött így kénytelen voltam vissza állni utorrentre.
Majd vasárnap kipróbálom a javasolt hdd cache növelést, hátha segít.
Ha nincs mester gomb azt még túlélem csak gondoltam rá kérek, hátha csak én nem találtam...
-
kory24
őstag
Átállítottam a lemez cache-t nagyobbra.
Betettem pár nagyobb torrentet.
Majd magára hagytam a gépet....Nem akadt el, viszont kifehéredett :s
Csak a címsor látható, amiben látom megy a letöltés, csak épp kép nincs hozzá.ilyen:
Ez mitől lehet?
Járt már más is így?
Megoldás rá?Feladatkezelőben semmi abnormális
-
kory24
őstag
-
kory24
őstag
válasz TeeJay #31172 üzenetére
Köszi, de egy torrent kliens miatt biztos nem fogok rendszert újra tenni, főleg olyan hiba miatt ami másnál is előfordul és egyáltalán nem biztos rendszer újratevés megoldaná....
Egyébként nem is ezeréves install.
Semmi rendszerbuheráló nincs és nem is volt fennt sosem.
Vírusírtónak is elég Defender.
Driverekkel is minden oké.
Más:
webelérés miért írja ezt:
Ezelőtt működött, ugyanezen beállításokkal.
[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
válasz peterattila #39343 üzenetére
Igaz nem volt a jelöltek között, de azért ajánlanám kicisvel többért a Purple 4TB-osat
Nekem már a 2. ilyen van a gépben torrentre használom és teljesen elégedett vagyok vele. Mivel 5400as halk, valamint nem parkolgat. Lehet nem sebességbajnok, de nincs is rá szükség az legyen....
-
kory24
őstag
válasz tibi14 #39879 üzenetére
Nálam ma reggel épp ellenkezője volt, olyan icike picikék lettek betűk. Először azt hittem windows méretezés állítódott el 150%-ról vissza 100-ra, de nem, mindenhol máshol normálisak voltak méretek.
De egy gép restart megoldotta. (lehet csak app kilépés, indítás is elég lett volna, de más miatt is esedékes volt restart )
-
kory24
őstag
qBit-ben mi a különbség a Címkék és Kategóriák között?
-
kory24
őstag
válasz Intruder2k5 #39940 üzenetére
Én úgy emlékszem nem tölti le, hanem torrent előtt piros x és Hiányzó fájlokat ír.
Erről jut eszemve egyébként érdekes az ezeréves utorrent ha ncore-on törölnek egy torrentet amit épp töltök vagy seedelek ki tudja írni Hiba unregistered torrent, míg a folyton frissített qbit csak a rejtélyes "Elakadt" üzenetet adja...
-
kory24
őstag
Az valami beállítástól van qBit-ben, hogy kijelölök pl 10db torrentet és törlés (fájlokat is merevlemezről) és ez elég sokáig eltart közben erősen terheli is hdd-t.
Sima törlésnek nem kellene iylen sokáig és megerőltetőnek lennie.
utorrentben nem is volt az, ezért gondolom valami beállítás gond lesz.... -
kory24
őstag
-
kory24
őstag
Használja valaki telekom optikai nettel sagem fast 5670 ont-ot saját router nélkül torrentezésre?
Mennyire erős hw?
Saját routerrel sajnos nekem kifagy még 400 globális kapcsolattal is...
Teljesen bridge módba nem tehetem, mert akklr tv boxok nem mennek, így meg duplán van ppoe kapcsolat, mert a saját router és az ont is hoz létre, lehet ez sok neki?
Ki fogom próbálni saját router ap módba, ezért kérdezem használja e így vki, mi a tapasztalat, úgy mennyire bírja?
-
kory24
őstag
válasz Laccoss #43209 üzenetére
Ezzel most kérdezni vagy mondani akartál valamit?
Ha úgy érted, tudom, hogy kell saját routert AP módba.
Jelenleg router módban van és az ont-on a passtrough bekapcsolva.
(full bridge mód-ba is működne, csak akkor az tv boxok nem mennek...)Kérdésem arra irányult, hogy az ONT mennyire bírná a NAT-olást, torrenterzést kb milyen kapcsolati szám beállításokkal lefagyás nélkül.
Nyílván legegyszerűbb ha kipróbálom, amit meg is fogok tenni, amint lesz szabadidőm kicsit több
Csak gondoltam rá kérdezek, hátha valaki próbálta már, használja így ezt az eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest