- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Hagyjuk már az utorrentet. Tudom csak vicc volt de akkor is. Én már milliószor próbálgattam ( utorrent 2.2.1) qbittorrentel hasonlítottam (win 10 pro-n) és a qbitt szó szerint agyonveri! Nem értem Windows 10-en miért ragaszkodik valaki az utorrent-hez mikor lassabban tölt, lassabban éri el a legnagyobb letöltési sebességet és nem seedel jobban. Memóriát lehet kevesebbet eszik de szerintem ez 2021-ben nem szempont. Windowsos 7-en lehet jobb az utorrent azt nem tudom de Windows 10-en sokkal szarabb.
Nem értek annyira hozzá, hogy mit takar ez a szétszórt memória fogyasztás de nálam csak egy qbittorrent fogyasztót mutat link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- PC játékok 2500Ft/db
- Mandragóra steam kód
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest