- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
EXIEZ
senior tag
Nem tudom jó topik-e erre, de van most egy igen jó lehetőség biztos kripto befektetésre, kb 35-40% haszonnal. Nem piramis meg hasonló, így ha nem illik ide lehet törölni, ha meg jól jönne a plusz megoldható a dolog
-
EXIEZ
senior tag
válasz tejeskifly #10324 üzenetére
az a baj, hogy hobbi szinten ezt így nem lehet.
vagy az van hogy többet beinvesztálsz vagy akkor csak olyan hobbi szintben bízhatsz amivel úgy kb 0-ra fogsz kijönni, vagy akkora kis hasznod lesz h ezért nem érte meg.nem btc bányászás a célszerű hanem valami uj coint, azt átváltani btc-re és bízni benne hogy az uj coin árfolyama nőni fog, vagyis nem veszteséget termelsz ki.
ha ragaszkodsz ennyire a btc-hez akkor oké, bár szerintem 30000-50000-es invest-ből több profitot lehet termelni ha mást csinálsz.
-
EXIEZ
senior tag
válasz sparks #10313 üzenetére
Advcash et ajanlja par ismerosom, de en is az elso ketto kozott vacilalok epp.
A tobbi az csak alternativa, e coin is jo mert postaz ide, de ezt meg meglatom.
Mindketto eur balance szoval egyiknel sincs ilyen elony, max a valtas dij v ilyesmi de az kb nem erdekel. Megbizhatosag es mukodes a lenyeg. -
EXIEZ
senior tag
válasz sparks #10309 üzenetére
szerintem mindegyik kártya EUR alapú, legalábbis olyat nem tudok hogy van HUF alapú is.
nekem csak HUF ra kell.
az 5% sem zavar, vagy 3%, kb mindegy, csak működjön.2500 eurt nem lépném túl, mert ezt a keretet elhasználnám és kész. max másik címre igényelném ha tényleg kellene, de erre nem látok esélyt most.
[ Szerkesztve ]
-
EXIEZ
senior tag
válasz sparks #10307 üzenetére
Ha jól értem a coinsbankot fizikaiban a másikat meg virtuálisan használod?
Engem csak a fizikai érdekel, mert virtuálisból tudok olcsón szerezni levonások nélkül, stb.A fizikai coinsbankos karit magyarba használod? Ha igen, akkor mindig tokeletesen mukodik?
Az nem zavar ha levon pl 1-2-3% ot
2500 EUR alatt maradnek mindenkepp, mert az alatti osszegrol van szo.csak igy suli kozben jol jonne ha jopar dolgot meg tudnek venni itt ilyen karival, mint sima kp, aztan meg csucsulok a btc-n. -
EXIEZ
senior tag
-
EXIEZ
senior tag
Üdv.
Valaki hallott már olyanról, hogy bitcoinnal lehet vásárolni, és olyan mintha saját bankkártyával tenném?
Mármint küldenek pl egy mastercardot amire bitcoinnal befizetsz, majd azzal elvileg lehet költekezni.kérdésem hogy valakinek van-e tapasztalata erről?
(#10297) schawo Az offshore esetében kevesebb adó van meg stb?
[ Szerkesztve ]
-
EXIEZ
senior tag
válasz janos666 #10283 üzenetére
Hát nekem mindegy hogyha pl külön bankkártyát kapok, és azzal tudok vásárolni pl boltokban vagy bárhol, vagy szimplán csak veszek valamit pl 220volt.hu-n
de jobb lenne mindkettő, kérdésem hogy ha külön btc-s bankkartyat igenyelek es toltok ra, azt pl egy hiperben tudom hasznalni?debrecenben pl hol fogadják el? van bitcoin terkep, de sztem az silany, mert 1 et ir csak ami nem is el mar.
[ Szerkesztve ]
-
EXIEZ
senior tag
Remelem meg nem halt ki nagyon a topic.
Erdekelne hogy hol lehetne elkolteni a bitcoinom.
220voltot tudom, de van mas oldal is? Lehetoleg valami magyar.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest