Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csaba951

veterán

válasz adorjant #3495 üzenetére

Mt.Gox

"A banki átutalással küldött 120 dollárból ugyanis csak valamivel több, mint 94 dollár érkezett meg a számlára, ami azt jelenti, szép magas jutalékkal dolgozik a tőzsde számlavezetője, a Mizuho Bank. Ezen felül további 2300 forintos díjat számított fel az átutalást elindító bank is, így végül 8000 forint feletti összegbe fájt, hogy betétet helyezhessünk el az MT Gox számlán.
    ...
    Több hétig tartó kivárás után a technikai elemzés eszköztárát segítségül hívva az erős támasznak tűnő 90 dollár körüli árfolyamon, 89,5 dolláron vettünk 1,053374 Bitcoint. Ahhoz, hogy nyereségesbe forduljon a befektetés, legalább 90,8 dollárig kell felkúsznia az árfolyamnak (a kétszer felszámított 0,6 százalékos díj miatt)."

Ezt szerintem alaposan elszámolták! Ha fel is megy 90,8 USD-re az árfolyam, akkor sem termelte ki a számlafeltöltés költségét. Plusz ugye ott van még az is, hogy a kivételnek is van költsége...

Csak nekem furcsa, hogy ilyen hibákat követ el egy hivatásos elemző???

(#3497) fsb1000
    Rengeteg apró trükköt vett be a PayPal a géped, fiókod/fiókjaid beazonosításához. Szóval az anonimitás inkább csak látszólagos. Nagyon nagyon szívós, és tudatos munkával lehet csak manapság valóban anonim maradni.

[ Szerkesztve ]

• fsb1000

nagyúr

válasz adorjant #3495 üzenetére

Hát nem is tudom... kicsit bénáztak az indexen. Nekem kb 2 napba telt, hogy googlizással és a fórumtársak segítségével kiderítsem miként lehet anonim módon PayPal-al BTC-t vásárolni a BTC-e oldalon.
    Az anonimitás egyetlen hátránya, hogy limites a pénzátutalás a PayPal felől.

Új hozzászólás Aktív témák