Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparks
senior tag
Öööö... hogy mi van? Nekem nincs amerikai bankkártyám és épp tegnap váltottam ismét 500 USD-t BTC-re náluk. Most beléptem és ott van a kártyám, nem pofázik, hogy nem amerikai és simán müxik. Igaz most 1 hét szünet a váltásban, mivel hetente csak 500 USD-ért enged vásárolni.
Nekem Axa bankos Mastercardom van, az árfolyama is kiváló ennek a kártyának.
(látom te Svédországban élsz, ott lehet más a helyzet)(#8861) ignorant Ezt nem teljesen értem, nekem 2,9%-ot tett rá fee-nek és kész. Ennyi volt a plusz költség az oldalon szereplő aktuális BTC árfolyamra. Persze lehet, hogy vannak helyek, ahol magasabb a sarc, de nekem a fent említett kártyával 2,9% van csak.
Szerk.: ja igen van banki oldalról plusz teher, nekem ez 0,3%, tehát amit az állambácsinak ki kell perkálni adó (na jó: tranzakciós illeték) gyanánt a kártyahasználatnál, de ennyi.

-
ignorant
senior tag
VISA es Mastercard kartyakkal kell mennie.
A nem amerikai usereknek szamolniuk kell circle fee folott kb 3% tovabbi terhelessel banki oldlarol (angol kartyaval kb 6%-ra jott ki osszesen).
Mennyisegtol fuggoen erdemes hasznalni, ertelemszeruen ha tobbet akarsz venni erdemesebb valami europai valtot keresni, vagy maganszemelyt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Star Trek
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest