- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nisida
aktív tag
válasz
ignorant #7729 üzenetére
Azért kérdeztem mert folyamatosan a defláció és a központi hatalom nélküli rendszert tartod jónak és emellett érvelsz , amivel kapcsolatban én két dolgot nem értek:
- mi kapcsolat van a hatalmi rendszer struktúrája értem ezalatt: van vagy nincs központi hatalom és a pénz romlásának vagy nem romlásának kérdése érsd: defláció és infláció között?
- a másik pedig milyen pozitív példa van külön - külön vagy együttesen a központi hatalom mentesség és a defláció mellet ?Mert történelmi példák sora mutatta meg, hogy egy erős központi hatalom, hogy virágoztatott fel széttagolt, töredezett hatalmi és földrajzi struktúrájú országokat vagy területeket. A másikra én még nem láttam példát.
A defláció / infláció kérdésében pedig szerintem nincs jó vagy rossz választás mivel választás sincs nagyon, mivel egyik és másik nem választható vagy nem választható opció hanem egy helyzet látleletet/következménye. Úgy ahogyan a láz a betegségég / fertőzés következménye és nem oka.Én értem - igaz megérteni nem tudom - azt a fajta erkölcsi hozzá állást amely az internet közösség - liberálisnak mondott - csoportjai képviselnek, hogy nem kell központi hatalom nem kell központi irányítás.
A másik, hogy a bitcoin megjelenésével egy csomó ember mindenfajta közgazdaságtani ismeret nélkül - pl.: sokak szerint még él az aranyalap, stb. - , vagy bizonyos dolgok mélyebb megértése nélkül - mi is az infláció /defláció oka vagy miért "jön" létre - tört lándzsát a defláció mellet, olyan érvrendszer farvízen mint, hogy a bitcoin pénzügyi rendszerét a "feltalálója" a deflációra alapozta és akkor a defláció milyen üdvös vagy jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged