- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak a paypal egy ezerszer átláthatóbb, egyszerűbb, és mindenki által elfogadott valami
Erről az jut eszembe, amikor 10-12 éve minden neten vásárolni kívánó ismerős engem csesztetett hogy oldjam meg neki, mert ő aztán nem fogja "megadni a bankkártyáját" meg az adatait a zinternetnet senkinek. Arról nem is beszélve hogy a felének bankkártyája se volt, és szerintem a hátam mögött még össze is súgtak hogy "hát ha ez ilyen hülye, az az ő baja, de akkor legalább rendeljen nekünk is már fényképezőgépet/pda-t/gps-t óccsón".
-
ignorant
senior tag
A paypalnak is idobe es sok penzbe kerult eljutni odaig.
Business szempontbol eleg rizikos (en business accounttal jartam ugy h 6 honapig lefoglaltak a penzt ok nelkul - ez a modelljuk resze) bevallani a hasznalata meg bitcoinhoz kepest bonyolult, idegesito.
A bitcoinhoz egyedul hozzajutni nehez...a walletek meg fejlodnek meg.
Blockchain wallet pl mar most tokeletes "on the go"
-
AAntii
őstag
Szerintem előbb-utóbb a paypalon is lehet majd btc-t küldeni és fogadni, onnantól kezdve pedig aki a paypalt használja az minden további nélkül használhatja majd a bitcoint is.
Nekem jelenleg is van olyan ismerősöm, aki szerint a netbank is az ördögtől való, a paypalról nem is beszélve. Őket 10 év múlva sem fogja tudni senki sem meggyőzni arról, hogy fizessen bitcoinnal, mert a lehetősége megvan rá.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bestbuy játékok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Drón topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest