Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak a paypal egy ezerszer átláthatóbb, egyszerűbb, és mindenki által elfogadott valami
Erről az jut eszembe, amikor 10-12 éve minden neten vásárolni kívánó ismerős engem csesztetett hogy oldjam meg neki, mert ő aztán nem fogja "megadni a bankkártyáját" meg az adatait a zinternetnet senkinek. Arról nem is beszélve hogy a felének bankkártyája se volt, és szerintem a hátam mögött még össze is súgtak hogy "hát ha ez ilyen hülye, az az ő baja, de akkor legalább rendeljen nekünk is már fényképezőgépet/pda-t/gps-t óccsón".
-
ignorant
senior tag
A paypalnak is idobe es sok penzbe kerult eljutni odaig.
Business szempontbol eleg rizikos (en business accounttal jartam ugy h 6 honapig lefoglaltak a penzt ok nelkul - ez a modelljuk resze) bevallani a hasznalata meg bitcoinhoz kepest bonyolult, idegesito.
A bitcoinhoz egyedul hozzajutni nehez...a walletek meg fejlodnek meg.
Blockchain wallet pl mar most tokeletes "on the go"
-
AAntii
őstag
Szerintem előbb-utóbb a paypalon is lehet majd btc-t küldeni és fogadni, onnantól kezdve pedig aki a paypalt használja az minden további nélkül használhatja majd a bitcoint is.
Nekem jelenleg is van olyan ismerősöm, aki szerint a netbank is az ördögtől való, a paypalról nem is beszélve. Őket 10 év múlva sem fogja tudni senki sem meggyőzni arról, hogy fizessen bitcoinnal, mert a lehetősége megvan rá.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okos Otthon / Smart Home
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Tápos kibeszélő offtopik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Asus rog fx506h
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 226 Ciklus - 88% akku -
- HP Elitebook 840 G4,14",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ Lenovo Legion 5 - 15.1"WQXGA OLED 165Hz - Ryzen 7 260 - 24GB - 1TB - RTX 5060 - 3 év gari - HUN
- Asus ROG Strix B650-A Gaming Wifi alaplap
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest