Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"Ja, nem vettél, mert nem bíztál benne?"
Bízni bíztam, csak annyira nem, hogy személyi kölcsönt vegyek fel rá vagy uzsorástól kérjek, mert máshogyan nem tudtam volna nagyobb összeghez jutni.
"Ha meg vettél, és profitot realizáltál, akkor mi is a baj?"
Az, hogy csak 0.45-öt tudtam venni a Webmoney-s pénzemből, mert Paypalért senki nem akart nekem eladni. Személyes találkozót meg 1 BTC alatt nem akartam megbeszélni, mert még mikor 60-70 USD-re lement, akkor sem jött volna össze 1 teljes, ráadásul a komolyabb, hírnévvel rendelkező váltósok mind otaírták, hogy aktuális mtGox árfolyam +5% vagy +10%, ami miatt legalább 1.10-1.20 BTC-nyi pénzemnek kellett volna lennie, hogy
1. A tranzakciós díjakat és a forintért BTC-t adó illető profitját is fedezze.
2. Ha véletlenül meglódul az árfolyam pár százalékkal, akkor se csússzon ki az 1 BTC-ből.Ja és mellé még Androidos telefonom nincs, laptopom nincs, nyomtatóm nincs. Szóval a Bitcoin címemet is vagy papírcetlire vagy a mobilomba jegyzetként írva vittem volna, vagy kinyomtattattam volna egy QR kódot valahol, amit beolvas az, akivel megbeszéltem az üzletet.
(#4880) Chal: "hanem arra pár emberre aki olvasta valami zugfórumban hogy van ilyen kezdeményezés. Belebányászott kicsit a gamer desktop configjával (mert pl bechmarknak milyen poén) aztán el is felejtette az egészet."
Igen, ezekre gondoltam.
-
Ő szerintem (remélem) nem az evangelistákra meg azokra gondolt akik ebben hittek (a célban és nem az árfolyamba), és értettek is hozzá, hanem arra pár emberre aki olvasta valami zugfórumban hogy van ilyen kezdeményezés. Belebányászott kicsit a gamer desktop configjával (mert pl bechmarknak milyen poén) aztán el is felejtette az egészet. Penge, ha nem ezekre gondoltál, akkor felejtsd el a +1-emet

Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Iphone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi