Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Penge_4

veterán

válasz HSM #4878 üzenetére

"Ja, nem vettél, mert nem bíztál benne?"

Bízni bíztam, csak annyira nem, hogy személyi kölcsönt vegyek fel rá vagy uzsorástól kérjek, mert máshogyan nem tudtam volna nagyobb összeghez jutni.

"Ha meg vettél, és profitot realizáltál, akkor mi is a baj?"

Az, hogy csak 0.45-öt tudtam venni a Webmoney-s pénzemből, mert Paypalért senki nem akart nekem eladni. Személyes találkozót meg 1 BTC alatt nem akartam megbeszélni, mert még mikor 60-70 USD-re lement, akkor sem jött volna össze 1 teljes, ráadásul a komolyabb, hírnévvel rendelkező váltósok mind otaírták, hogy aktuális mtGox árfolyam +5% vagy +10%, ami miatt legalább 1.10-1.20 BTC-nyi pénzemnek kellett volna lennie, hogy

1. A tranzakciós díjakat és a forintért BTC-t adó illető profitját is fedezze.
    2. Ha véletlenül meglódul az árfolyam pár százalékkal, akkor se csússzon ki az 1 BTC-ből.

Ja és mellé még Androidos telefonom nincs, laptopom nincs, nyomtatóm nincs. Szóval a Bitcoin címemet is vagy papírcetlire vagy a mobilomba jegyzetként írva vittem volna, vagy kinyomtattattam volna egy QR kódot valahol, amit beolvas az, akivel megbeszéltem az üzletet.

(#4880) Chal: "hanem arra pár emberre aki olvasta valami zugfórumban hogy van ilyen kezdeményezés. Belebányászott kicsit a gamer desktop configjával (mert pl bechmarknak milyen poén) aztán el is felejtette az egészet."

Igen, ezekre gondoltam.

• Chal

addikt

válasz HSM #4878 üzenetére

Ő szerintem (remélem) nem az evangelistákra meg azokra gondolt akik ebben hittek (a célban és nem az árfolyamba), és értettek is hozzá, hanem arra pár emberre aki olvasta valami zugfórumban hogy van ilyen kezdeményezés. Belebányászott kicsit a gamer desktop configjával (mert pl bechmarknak milyen poén) aztán el is felejtette az egészet. Penge, ha nem ezekre gondoltál, akkor felejtsd el a +1-emet :D

Új hozzászólás Aktív témák