Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chal

addikt

válasz kisscsabi682 #4270 üzenetére

Azt mondod hiteltelenné tette a mondandómat hogy a lopott ASIC-nak a legjobb az ár/érték aránya? :D

Egyébként én 7970-ekkel bányásztam, de valahogy az istenért nem éri meg visszakapcsolni őket scryptes altokra se (pedig figyelem naponta többször is a chartokat, elhiheted), mert ott is bukóban lennék az áram miatt. Pillanatnyi állás szerint 1 dollárt tudnék keresni 1db kártyával 1 hónap alatt, HA így marad az árfolyam. Ez aztán az üzlet, szinte a GPU mining aranykorát vélem felfedezni benne :)

Te gyakorlatilag meg tudod oldani úgy a dolgot, hogy más fizeti ki helyetted a havi több tízezer (netán százezer) forintos számlát, lelked rajta. Számold is bele a saját megtérülésedbe, hiszen számodra így pontos a dolog. De ez alapján ne általánosíts, mert teljesen torz képet kapsz, illetve adsz másoknak.

Egyébként a pontatlanságokat és a nagyságrendi hibákat leszámítva értem hogy mit akarsz mondani, kívánom hogy igazad legyen, és be tudjam kapcsolni a kártyákat pár hónap múlva (de sajnos én kevés esélyt látok erre) :)

Új hozzászólás Aktív témák